Top 5 best gelezen artikelen – week 37

artikelen

Druk geweest met andere dingen dan VIVA.nl checken? Dat snappen we heus, en daarom zetten we de vijf best gelezen artikelen van afgelopen week voor je op een rij.

1. Geheime relatie op de werkvloer: ‘Als mijn collega’s erachter komen, raak ik mijn baan kwijt’

Jayda (38) kan elk moment haar baan in het ziekenhuis kwijtraken. De reden: haar geheime relatie met een collega, dertien jaar jonger dan zij. “Als het uitkomt, zal iedereen ons veroordelen.”

relatie op de werkvloer

2. ‘Mijn man is verliefd op zijn collega’

De vonk sloeg over toen hij haar troostte omdat het slecht ging met haar huwelijk. De vermoedens van forummer Jasmijn123 blijken te kloppen: haar man heeft opgebiecht dat hij verliefd is op zijn collega. Meer dan praten zou er echter nooit gebeurd zijn.

verliefd op collega

3. Een onderhuidse pukkel: wat nu?

De ene ochtend word je wakker met een perzikhuidje, een dag later rol je onder je lakens vandaan met een absurd grote bobbel op je kin. Een onderhuidse pukkel! Hoe verlos je jezelf van dit mormel?

geknipt-pukkel

4. VIDEO: Je ovenrooster schoonmaken? Zo is het een fluitje van een cent

Je ovenrooster schoonmaken? Zitten we niet echt op te wachten. Maar wat blijkt: het is een fluitje van een cent.

ovenrooster schoonmaken

5. Groot gezin: wel of niet doen?

Forummer Eirlys94 wil dolgraag een groot gezin. En dan niet drie of vier, maar minstens vijf kinderen. Dagelijks droomt ze weg bij foto’s op Instagram van families die een klaslokaal zouden kunnen vullen. Haar man denkt dat dit anno 2016 niet haalbaar is. Wat denken de VIVA-forummers ervan?

familiehoi-1

Beeld: iStock
Jessica heeft een zwak voor (salsa)dansen, gekke taalfeitjes en de Spaanse cultuur. Voor VIVA schrijft ze over human interest, entertainment, reizen, liefde, seks, eten en al het andere wat haar bezighoudt.