Top 5 best gelezen artikelen – week 38

artikelen

Druk geweest met andere dingen dan VIVA.nl checken? Dat snappen we heus, en daarom zetten we de vijf best gelezen artikelen van afgelopen week voor je op een rij.

1. Blog Sophie: De sloper

Sophie had grootste plannen: “Na de zwangerschap maken we gewoon tijd voor sex, hoor. Als ik bevallen ben, ga ik lekker vaak sporten om weer slank te worden. Na de komst van de baby, blijf ik wel gewoon werken.”

VivaSophie_blogger

2. Esther (32): ‘De bultjes kwamen na elke operatie terug en werden steeds erger’

Het begon met een knobbeltje in haar oksel. Jaren later blijkt dat Esther (32) de huidziekte hidradenitis suppurativa (HS) heeft. Ze is er al tientallen keren aan geopereerd. Maar helaas is de ziekte niet te genezen.

joeback-1

3. Javier Guzman: ‘Moet ik het oude verhaal wéér oprakelen?’

VIVA drinkt elke week een drankje met een leuke man. Deze keer: Javier Guzman (39) die dit najaar in de nieuwe serie ‘All-in kitchen’ speelt en vandaag met de try-outs voor zijn oudejaarsconference bij RTL start.

javierbiertje

4. Peuter als donor?

Wel of geen donor worden: het topic is hot. Over je eigen lichaam kun je zelf beslissen of je je organen afstaat of niet. Kleine kinderen hebben geen keuze, de ouders beslissen. Wat zou jij doen als je peuter vroeg komt te overlijden?

istock_80719715_large

5. Fleurs column: Vragen aan Jezus

“En ja hoor, er stond inderdaad ‘JEZUS IS BIJ MIJ’ op zijn shirt. Naast hem stond een schutterig jongetje, hooguit vier, met precies zo’n zelfde shirt. Het zou niet lang duren voordat hij ook zo’n stem en zulke ogen kreeg, zo gaat dat als je de Heilige Geest er maar hard genoeg krijgt ingewreven.”

fleurs-column

Beeld: iStock
Jessica heeft een zwak voor (salsa)dansen, gekke taalfeitjes en de Spaanse cultuur. Voor VIVA schrijft ze over human interest, entertainment, reizen, liefde, seks, eten en al het andere wat haar bezighoudt.