Top 5 best gelezen artikelen – week 39

artikelen

Heb je het deze week druk gehad en had je daardoor geen tijd om VIVA.nl te checken? No worries, we zetten de artikelen die je echt niet gemist mag hebben op een rijtje.

1. Deze dagen moet je in 2018 vrij nemen om zo lang mogelijk op vakantie te kunnen

Van vakantie krijgen we nooit genoeg. Maar wie veel trips wil maken en te maken heeft met een vastgesteld aantal vakantiedagen per jaar, kan nog weleens in de knoei komen.

2. Jess test: de spotgoedkope ‘wondermascara’ die te koop is bij Kruidvat

Ondanks dat ie maar een prikkie kost, zou hij je wimpers langer dan ooit maken. Dankzij een lovende recensie op Reddit is het web massaal in de ban van de wondermascara van Essence. Maar is het product – dat gewoon bij Kruidvat in de schappen ligt – echt zo baanbrekend? VIVA’s Jessica testte de mascara uit.

3. Voor de echte koukleumen: met deze jas hoef je het nooit meer koud te hebben

Hoe hoog de verwarming ook staat en hoeveel lagen kleding je ook draagt: sommige mensen hebben het altijd en overal koud. Zit jij ongeacht het seizoen ook elke dag te rillen? Dan is deze jas misschien iets voor jou.

4. Hiep hiep hoera: afgelopen maandag waren de meeste Nederlanders jarig

Ben je vandaag jarig? Gefeliciteerd! Maar: je bent niet de enige. Op 25 september blazen namelijk bijna 50.000 Nederlanders kaarsjes uit. Daarmee is dit de dag waarop de meeste mensen jarig zijn.

5. Jeska: ‘Als ik een dik iemand zie, roep ik: ‘Eet wat minder, vetklep!”

Jeska (34) houdt niet van dikke mensen. Sterker nog: ze vindt ze onsmakelijk, ongedisciplineerd en niet om aan te zien. En dat laat ze merken ook.

Wil je niets meer missen van VIVA deze zomer? Profiteer nu van onze speciale aanbieding: 10x VIVA voor maar € 10

Beeld iStock