Top 5 best gelezen artikelen – week 4

artikelen

Heb je het deze week druk gehad en had je daardoor geen tijd om VIVA.nl te checken? No worries, we zetten de artikelen die je echt niet gemist mag hebben op een rijtje.

1. Bewust snacken: binnenkort scoor je in Amsterdam vegan döner kebab

Eigenlijk lusten we ‘m altijd wel, maar na het uitgaan smaakt een döner kebab helemáál voortreffelijk. Omdat velen onder ons tegenwoordig wat bewuster eten, stoppen we niet elke week zo’n snack naar binnen. Dat zou binnenkort zomaar eens kunnen veranderen, met de vegan hotspot die in Amsterdam opent.

2. Singles opgelet: je kunt je weer opgeven voor First Dates

Klaar met Tinder en loop je jouw ware liefde ook maar niet in de supermarkt of kroeg tegen het lijf? Het vinden van een potentiële lover hoeft heus niet zo moeilijk te zijn: je kunt je namelijk opgeven voor een nieuw seizoen van First Dates!

3. (N)ice: Ben & Jerry’s komt met twee nieuwe vegan smaken

Vegan ijs is hot, hot, hot! Eerder deze week kondigde Ola al aan een plantaardige versie van de welbekende Cornetto op de markt te brengen, en nu maakt ook Ben & Jerry’s bekend dat ze haar assortiment schepijs uitbreidt met twee vegan smaken.

4. Move over, paaseitjes: Tony’s komt met paasreep

De feestdagen zijn voorbij, en daarmee hebben we ook afscheid moeten nemen van de kerstreep (met glühweinsmaak!) van Tony’s Chocolonely. Gelukkig komt ons favo chocolademerk met een nieuwe feestelijke variant op de proppen: de paasreep.

5. ODOL voor vrouwen: blijkbaar hebben wij ook een ochtenderectie

Uit onderzoek blijkt dat niet alleen mannen, maar ook vrouwen een ochtenderectie kunnen krijgen. Say what?!

Wil je niets meer missen van VIVA? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale aanbieding: 10 nummers voor slechts €10.

Beeld iStock