Top 5 best gelezen artikelen – week 4

artikelen

Je weekend up-to-date ingaan? Begin ‘m dan met onze top 5 best gelezen artikelen, dan weet je zeker dat je niets gemist hebt.

1. Blog Zimra: Slaap naakt!

In elke relatie heb je weleens van die periodes waarin jullie allebei even wat drukker zijn. Gevolg: je sexleven staat even op een laag pitje. Blogger Zimra Geurts heeft de oplossing.

zimra uitlicht

2. De peuterpuberteit: zo deal je ermee

Natuurlijk houden we van ze, maar tijdens de peuterpuberteit kunnen we die mormels soms wel achter het behang plakken. Hoe deal je met een losgeslagen peuter? Dat vroeg een moeder zich af op het VIVA-forum, en de tips stroomden binnen. Doe er je voordeel mee.

vivamamaforumdag3

3. Opladen tijdens je werkdag doe je zo

Het valt niet mee om elke werkdag 8 uur lang bij de les te blijven, en daarna nog genoeg energie over te houden voor je sociale leven. Met deze 7 kleine veranderingen in je patroon kom je de dag – en avond – wel door!

werkdag

4. Achter de schermen: Natasja fotografeerde sexwerkers

Deze week in VIVA: sexwerkers. Drie webcamgirls laten zien hoe ze te werk gaan. Natasja Noordervliet was de fotograaf van deze reportage. Hoe heeft zij het ervaren?

sexwerkers

5. De vrouwenvriendschap volgens de man

In VIVA 3 neemt journalist Nick Klaessens het fenomeen ‘vrouwenvriendschap’ onder de loep. Hoe kijken mannen ertegenaan? En wat zijn de verschillen? Als voorproefje: tien dingen die vrouwen wel doen in een vriendschap, en mannen niet.

vrouwenvriendschap

Beeld: iStock