Top 5 best gelezen artikelen – week 41

artikelen

Druk geweest met andere dingen dan VIVA.nl checken? Dat snappen we heus, en daarom zetten we de vijf best gelezen artikelen van afgelopen week voor je op een rij.

1. Helse ontgroeningen: zo gaat het er echt aan toe

Er is veel ophef over ontgroeningen. Studenten die met een darminfectie in het ziekenhuis belanden nadat ze de nacht hebben doorgebracht tussen het vuilnis. In de gracht moeten springen met als souvenir een fikse longontsteking. Banga-lijsten. Hersenletsel. Hoe gaat een ontgroening er nu echt aan toe? Twee vrouwen doen een boekje open.

Helse ontgroeningen? Zo gaat het er echt aan toe.

2. De raarste verzoeken op sexueel gebied: ‘Of ik zijn beste vriend wilde ontmaagden’

Filmpjes maken tijdens het plassen en ramen lappen in een kort rokje. Sommige verzoeken zijn op z’n minst bijzonder te noemen. De VIVA-forummers doen een boekje open over hun gekste aanvragen op sexueel gebied.

sex verzoeken

3. Zwanger? Dit krijg je om je oren

Zwanger zijn is voor de meesten een fantastische ervaring, maar kan ook best pittig zijn. Want: negen maanden lang mag je geen druppel wijn, en ook een tropische reis naar Bali kun je beter even parkeren. En dan die opmerkingen…

Zwanger? Dit krijg je om je oren

4. De Badjas: Op mijn tieten

De Badjas is een bewust naamloze schrijver uit Amsterdam, die elke week over zijn sexavonturen vertelt.

column de badjas

5. VIDEO: #Girlsquad 1: De paardenmeisjes

Lena Dunham maakte er een hitserie over, Taylor Swift zweert bij die van haar: de girl squad is overal. Oftewel: een sisterhoodvan vrouwen die onderling bevriend zijn, maar ook als groep moeiteloos lol kunnen trappen. Hoe zoiets werkt in de praktijk? De chicks in deze video kennen het geheim.

paardenmeisjes2

Beeld: iStock