Top 5 best gelezen artikelen – week 42

artikelen

Druk geweest met andere dingen dan VIVA.nl checken? Dat snappen we heus, en daarom zetten we de vijf best gelezen artikelen van afgelopen week voor je op een rij.

1. Wat als je een hekel krijgt aan het moederschap?

Veel zwangere vrouwen zitten op een roze wolk als ze een baby krijgen. Maar voor sommigen is het zo zwaar dat ze een beetje een hekel krijgen aan het pas verworven moederschap. What to do?

hekel aan moeder

2. Voormalig hoofdredacteur VIVA verdacht van poging tot moord

Uh, wat? Ja, je leest het goed. De hoofdredacteur van ‘De Hollandsche Lelie’, de voorloper van VIVA, werd in de 19e eeuw verdacht van poging tot moord. Henriette van Wermeskerken schreef er de biografie ‘Een schrijfster in het Huis van Arrest’ over en wij spraken met haar.

sophie-van-wermeskerken

3. ‘Mijn man heeft een treinvriendin’

Bijna dagelijks reist de vriend van de zwangere forummer greta2 met zijn treinvriendin naar het werk. Als dat niet gebeurt, appen ze soms een uur lang. De gesprekken gaan niet over het randje, maar toch zit het greta2 niet lekker. Is ze onterecht jaloers?

treinvriendin

4. De Badjas: Gewoon trek

De Badjas is een bewust naamloze schrijver uit Amsterdam, die elke week over zijn sexavonturen vertelt.

column de badjas

5. Blog Sophie: Voor een dag papa

Elke week schrijft voormalig docente geschiedenis en journalist Sophie Fleur (34) een blog voor VIVA Mama. Ze is getrouwd en moeder van drie dochters.

VivaSophie_blogger

Beeld: iStock