Top 5 best gelezen artikelen – week 43

artikelen

Heb je het deze week druk gehad en had je daardoor geen tijd om VIVA.nl te checken? No worries, we zetten de artikelen die je echt niet gemist mag hebben op een rijtje.

1. Gezelschapsspel voor volwassenen: je kunt nu Memory spelen met piemels

Ben jij gek op gezelschapsspelletjes, maar weleens toe aan iets spannenders dan Mens erger je niet of Ganzenbord? Dan hebben wij het perfecte spel voor je gevonden: Memory met piemels.

spel piemels

2. Deze manier van vreemdgaan komt het meeste voor 

Als je aan vreemdgaan denkt, denk je al snel aan stiekeme zoen- en sekspartijen. Maar wat blijkt? De meest voorkomende manier van vreemdgaan, is juist níét fysiek.

lekkerste momenten sex

3. Weg met dat taboe: vrouwen laten zich fotograferen voor, tijdens en na een orgasme

Anderen naar je laten kijken terwijl je klaarkomt, zou jij het durven? Tweeëntwintig vrouwen zetten zich over hun schaamte heen en laten zich fotograferen terwijl ze tot een hoogtepunt komen.

klaarkomen

4. Als je vriend een open relatie wil: ‘Het gaat puur om de lust’

De vriend van VIVA-forummer IvyRose heeft nog nooit een andere bedpartner gehad. Inmiddels is het stel 3,5 jaar samen en begint hij steeds nieuwsgieriger te worden naar seks met iemand anders – zonder verdere bijbedoelingen.

open relatie

5. Waarom je met je sokken aan zou moeten slapen

Of je vindt het heerlijk, óf je moet er niet aan denken om met sokken aan te slapen. Maar als je moeilijk in slaap komt, is het juist een heel goed idee om je sokken aan te hebben tijdens het slapen.

sokken slapen

Wil je niets meer missen van VIVA? Profiteer nu van onze speciale aanbieding: 10x VIVA voor maar € 10

Beeld iStock