Top 5 best gelezen artikelen – week 44

artikelen

Druk geweest met andere dingen dan VIVA.nl checken? Dat snappen we heus, en daarom zetten we de vijf best gelezen artikelen van afgelopen week voor je op een rij.

1. Watch it: de nieuwe Netflix-series voor in het najaar

De herfst is weer begonnen en de winter komt eraan; geen betere tijd voor goeie series. Op Netflix droppen ze in deze tijd van vallende blaadjes weer flink wat nieuwe (afleveringen van) series. Deze zijn het kijken waard.

giphy

2. Chloe Leenheer exit bij Expeditie Robinson: ‘Ik had natuurlijk ook het eten van de crew kunnen jatten’

Vorige week werd ze tijdens de eilandraad eigenlijk al weggestemd, maar omdat Kraantje Pappie eerder uit zichzelf was vertrokken, mocht Chloé Leenheer (28) toch nog een aflevering blijven. Wel met één voorwaarde: ze moest ‘diep gaan’. Dat deed ze, maar helaas zonder resultaat. Wij spraken met de afvaller.

chloe leenheer expeditie robinson

3. 10x jullie meest gênante sexblunders: ‘Hij huilde om zijn ex’

Een date die nietsvermoedend sambal op je flamoes smeert, per ongeluk een wind laten terwijl hij tussen je benen ligt. De VIVA-forummers onthullen hun meest gênante sexblunders.

sexblunders

4. 1 man, 2 vrouwen: ‘Hij vindt het fijn om in bed van de een naar de ander te rollen’

Bram (34), Leen (33) en Rebecca (29) hebben een open relatie. Met z’n drieën. Niet iedereen reageert daar positief op. “Heel jammer, want we zijn drie gewone mensen die elkaar leuk vinden en samen drie kinderen grootbrengen.”

polyamorie

5. Hoeveel kinderen wilde je en hoeveel zijn het er geworden?

Zag jij jezelf al zitten met een heel elftal, maar heb je het toch bij twee kinderen gehouden? Of vond je juist die eerste zó leuk dat je toch nog voor een tweede (en een derde) ging? Forummer yukon is benieuwd of de VIVA-forummers net zo veel kinderen hebben als ze hadden verwacht.

hoeveel kinderen

Beeld: iStock