Top 5 best gelezen artikelen – week 45

artikelen

Heb je het deze week druk gehad en had je daardoor geen tijd om VIVA.nl te checken? No worries, we zetten de artikelen die je echt niet gemist mag hebben op een rijtje.

1. Lidl is geen ‘Liddel’ en andere merknamen die je verkeerd uitspreekt

Ook al koop je regelmatig iets van een bepaald merk: de merknaam (goed) uitspreken blijft voor sommigen een dingetje. Om te zorgen dat je het voor altijd goed doet, zetten wij de juiste uitspraken voor je op een rijtje.

merknamen verkeerd uitspreken

2. Deze fotograaf legt gepeste mensen vast om zich af te zetten tegen het schoonheidsideaal

Lichamen zijn er in alle vormen en maten, en ieder lichaam is mooi. Dat is de boodschap die fotograaf Francesc Planes wil overbrengen met zijn foto’s van mensen die er ‘ongewoon’ uitzien.

schoonheidsideaal

3. 5 fijne nieuwe films en series op Netflix

Zoals elke maand is ook in november de Netflix-collectie uitgebreid met veel leuke nieuwe films en series – waarover je al eerder kon lezen op viva.nl. Vandaag pikken we onze vijf favorieten eruit.

nieuw op netflix

4. De vijf beste standjes voor slow seks

De tijd nemen voor je seksleven, is de tijd en aandacht nemen voor je partner. En nu hoef je niet meteen iedere week elke dag een uur seks in te plannen, nee het kan ook anders. LotteLust vertelt je hoe.

slow seks

5. Raquel: ‘Als hij geen kanker had 
gekregen, was ik allang weggeweest’

Raquel (28) twijfelde al langer of Frank 
wel de ware voor haar was. Maar toen 
werd hij ernstig ziek en bleef ze bij hem. 
Puur uit medelijden.

zieke partner

Wil je niets meer missen van VIVA? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale aanbieding: 10 nummers voor slechts €10.

Beeld iStock