Top 5 best gelezen artikelen – week 46

artikelen

Heb je het deze week druk gehad en had je daardoor geen tijd om VIVA.nl te checken? No worries, we zetten de artikelen die je echt niet gemist mag hebben op een rijtje.

1. Floor: ‘Ik dacht dat onze relatie er wel tegen kon’

Elke week geven we je een kijkje in iemands liefdesleven in VIVA’s rubriek ‘De status’. Floor (33) is in de war.

klachten googelen

 

2. Oh my! Dit is de nieuwe smaak van Tony’s Chocolonely

welke smaak van Tony’s Chocolonely is jouw favoriet? Een lastige keuze, als je het ons vraagt, en de populaire smaken hebben er vanaf vandaag weer een nieuwe concurrent bij.

Nieuwe smaak Tony

3. Blog Sophie: ‘Laat de boterham met hagelslag met rust. De melk. De chocopasta. En de spikkeltjesworst’

Elke week schrijft voormalig docente geschiedenis en journalist Sophie Fleur (34) een blog voor VIVA Mama. Ze is getrouwd en moeder van drie dochters.

4. Match made in heaven: zo maak je een kapsalontosti

Voor een tosti zijn we altijd te porren en een kapsalon gaat er – vooral na het drinken van een wijntje of biertje te veel – ook vaak wel in. Waarom die twee niet combineren, dacht foodblogger Leonie ter Veld, en zo was de kapsalontosti geboren. Willen we. Nu!

kapsalontosti

5. Deze kleur kleding maakt je aantrekkelijker

Een strak jurkje en hoge hakken zijn dé ingrediënten voor een sexy outfit. Voeg daar nog een vleugje van deze kleur aan toe en mannen kunnen je niet weerstaan.

Kleur kleding aantrekkelijker

Wil je niets meer missen van VIVA? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale aanbieding: 10 nummers voor slechts €10.

Beeld iStock