Top 5 best gelezen artikelen – week 46

artikelen

Druk geweest met andere dingen dan VIVA.nl checken? Dat snappen we heus, en daarom zetten we de vijf best gelezen artikelen van afgelopen week voor je op een rij.

1. Sanne Vogel: ‘Ik at alleen maar shit, daarom was ik zo dik’

Waar ze eerst leefde op pakjes, kuipjessmeerkaas en zo nu en dan een zak chips, denkt Sanne Vogel (32) nu beter na over ze in haar mond stopt. Dat betekent niet dat ze niet meer kan genieten van lekker uit eten of een dure fles wijn. Maar ze is wel kilo’s lichter.

sannevogelviva3

2. De Badjas: Verpest

De Badjas is een bewust naamloze schrijver uit Amsterdam, die elke week over zijn sexavonturen vertelt. ‘Ze was aan het testen of ik me staande kon 
houden 
in haar sexuele geweld.’

column de badjas

3. Kruisverhoor: ‘Mijn partners zijn niet samen, dus trio’s hebben we niet’

Elke week deelt een lezer de avonturen van zijn of haar geslachtsdeel in woord én beeld. Deze keer: Isa (28), werkt als zzp’er en woont in Amersfoort. Relatie: ja, met een vrouw (sinds 6 jaar) en een man (sinds 1 jaar). Aantal bedpartners: zo’n 50, 60. Aantal relaties: 7. Noemt haar vagina: vagina, vulva.

kruisverhoor-43-breed

4. Halina Reijn: ‘Na een uur ben je gewend aan Jude Law’

Na de docu ‘De OK-vrouw’ over haar ongewild kinderloze leven kreeg Halina Reijn (40) deze zomer wéér een stortvloed aan kritiek over zich heen na zeekoe-gate. Inmiddels heeft ze zich herpakt en schittert ze in theaterstuk ‘Obsession’ naast niemand minder dan… Jude Law.

halina reijn

5. VIDEO: Je ovenschaal in no time schoon

Je hebt blijkbaar lekker gekookt, want die enorme ovenschaal lasagne was zó leeg. Of nou ja, bijna leeg dan, want op de een of andere manier blijven er in zo’n schaal altijd etensresten achter.

schermafbeelding-2016-11-07-om-09-02-44

Beeld: iStock