Top 5 best gelezen artikelen – week 47

artikelen

Druk geweest met andere dingen dan VIVA.nl checken? Dat snappen we heus, en daarom zetten we de vijf best gelezen artikelen van afgelopen week voor je op een rij.

1. Kruisverhoor: ‘Tijdens de sex kreeg hij een bloedneus van het coke snuiven’

Elke week deelt een lezer de avonturen van zijn of haar geslachtsdeel in woord én beeld. Deze keer: Luca (28), werkt als Medewerker bedrijf duurzame energie en woont in Rotterdam. Relatie: single sinds een paar maanden. Aantal bedpartners: Ongeveer 30. Aantal relaties: 2 (van 3 en 4,5 jaar). Noemt haar vagina: In serieuze context: vagina of kut. 
In grappende context: spleetje, foef, voorbillen of passievrucht.

42-kruisverhoor-luca

2. Bajes babes: jong en in de cel

Voor de meesten van ons een ver-van-mijn-bedshow op Netflix, maar Mandy zat écht jarenlang achter de tralies. En kwamen er weer uit, sadder but wiser. “Ga ik ooit nog terug? Hell no!”

bajes babes

3. De Badjas: Een vieze vette hap

De Badjas is een bewust naamloze schrijver uit Amsterdam, die elke week over zijn sexavonturen vertelt. ‘We waren de schaamte voorbij, 
dus hield ik mijn hartslagmeter om tijdens de sex.’

column de badjas

4. Jalou Langeree exit bij Expeditie Robinson: ‘Het was een klap in mijn gezicht’ 

We hadden het al een beetje zien aankomen, maar donderdag was het afgelopen uit voor kitesurfer Jalou Langeree  bij ‘Expeditie Robinson’. Hoe kijkt ze terug op de expeditie, de honger en de complotjes?

jalou langeree expeditie robinson

5. Chrissy Teigen zegt sorry voor sexy jurk (+ 5 andere celebs in thigh high dresses) 

Zondag werden de American Music Awards uitgereikt en dat zorgde weer voor heel wat commotie. Of beter gezegd: dat deed de outfit van model Chrissy Teigen.

chrissy teigen jurk

Beeld: iStock