Top 5 best gelezen artikelen – week 48

artikelen

Heb je het deze week druk gehad en had je daardoor geen tijd om VIVA.nl te checken? No worries, we zetten de artikelen die je echt niet gemist mag hebben op een rijtje.

1. In deze steden kan je de finale van Expeditie Robinson op het witte doek bekijken

Goed nieuws voor de trouwe fans van Expeditie Robinson! De finale van het programma is namelijk te zien op het witte doek.

2. VIVA kijkt De Bachelor aflevering 1 – Waarin Robbert honderdmiljoen complimenten uitdeelt

Ein-de-lijk was het zover: de eerste aflevering van dit seizoen van DeBachelor was op tv. En hij duurde meteen twee uur, dus er gebeurde fokking véél. Wendy van Poorten doet verslag.

3. Foute kersttrui 2.0: in dit exemplaar kun je een fles wijn meenemen

Dat kerst en eten onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn, moge duidelijk zijn. En ook op de alcoholische versnaperingen hoeft er wat ons betreft niet bezuinigd te worden. Wil jij deze feestdagen elk moment van de dag verzekerd zijn van een goeie vino? Deze trui helpt je een handje.

4. Worden dit de meest populaire jongensnamen van 2018?

Zwanger van een jongen? Check dan zeker deze lijst opgesteld door Baby Gaga. De Canadese website voor jonge ouders voorspelt dat deze vijfentwintig weleens de meest populaire jongensnamen van 2018 zouden kunnen worden.

5. Home Alone-fans opgelet: op deze datum bekijk je je favoriete film in de bios

Elk jaar met kerst is het vaste prik op televisie en je kunt ondertussen alle Home Alone-films wel dromen. Maar mocht je als échte fan nog een stap verder willen gaan, dan kun je de film nu op het witte boek bekijken.

Wil je niets meer missen van VIVA? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale aanbieding: 10 nummers voor slechts €10.

Beeld iStock