Top 5 best gelezen artikelen – week 49

artikelen

Druk geweest met andere dingen dan VIVA.nl checken? Dat snappen we heus, en daarom zetten we de vijf best gelezen artikelen van afgelopen week voor je op een rij.

Beeld: iStock

1. Kruisverhoor: ‘Hij kwam klaar, stak zijn duim in zijn mond en viel in slaap’

Elke week deelt een lezer de avonturen van zijn of haar geslachtsdeel in woord én beeld. Deze keer: Sanne (28), studeert Webdesign, woont in Utrecht. Relatie: Nee, single sinds vier maanden. Aantal: bedpartners 16. Aantal relaties: 6, waarvan de langste 4 jaar duurde Noemt haar vagina: Punani.

kruisverhoor-40

2. Horrordates: ‘Hij kwam na een rugmassage klaar in zijn broek’

Iemand die in huilen uitbarst, je probeert te bekeren of z’n hele Tinderprofiel bij elkaar liegt. Het dateleven gaat lang niet niet altijd over rozen. Deze VIVA-forummers weten daar alles van. Ze doen een boekje open over hun allerergste afspraakje ever.

ergste date

3. Damn, daar zijn ze weer: K-otic is terug (voor even dan)

Bomberjacks, chokers, ze zijn allemaal weer terug. Net als de band K-otic (en hun afgestofte hit ‘Damn I think I love you’). Voor een keer dan, want op 10 december geven ze een laatste concert. Tijd voor een terugblik naar toen.

 

kotic-viva-49

4. De Badjas: Onbeschermd

De Badjas is een bewust naamloze schrijver uit Amsterdam, die elke week over zijn sexavonturen vertelt. ‘Mijn pik adoreert haar. 
ja, zij 
begrijpt hem als geen 
ander.’

column de badjas

5. Ben jij een perfectionist? Doe de test

Ex-perfectionist Astrid Davidzon ontwikkelde een vijfstappenplan om perfectionisme los te laten, door de onbewuste blokkades die het veroorzaken aan te pakken. Ze schreef ook het boek en de online training ‘P.R.I.M.A. is perfect’, waaruit onderstaande zelftest komt.

perfectionisme