Top 5 best gelezen artikelen – week 5

artikelen

Heb je het deze week druk gehad en had je daardoor geen tijd om VIVA.nl te checken? No worries, we zetten de artikelen die je echt niet gemist mag hebben op een rijtje.

1. Beste nieuws van de dag: HEMA opent paaseiwinkel

Pasen lijkt nog ver weg (duurt ook nog wel even), maar de schappen liggen al vol met paaseieren. Van massief witte eitjes tot melkvarianten met pralinevulling of tiramisu-smaak: het assortiment aan chocolade-eitjes is eindeloos. Enne, we vinden ze allemaal even lekker.

2. VIVA kijkt Temptation Island: 18 gedachten die we hadden tijdens het kijken van aflevering 1

Ein-de-lijk was het zover: de eerste aflevering van Temptation Islandwas op tv. En dat was me er eentje. Voor iedereen die ook gekeken heeft: deze gedachten herken je vast en zeker.

3. Ready, set, go: binnenkort kun je Mario Kart spelen op je telefoon

Je ontweek bananen, gooide andere spelers van de weg: Mario Kart was én is een heel populaire game op spelcomputers. Nu kun je binnenkort ook on the go racen, want Nintendo komt met een app voor je smartphone.

4. Afvallen was nog nooit zo makkelijk: volgens dit onderzoek verbrand je vet door in de zon te liggen

Baal jij van het vet rondom je dijen? Of wil je afscheid nemen van je love handles? Volgens onderzoekers van de universiteit van Alberta in Canada is de oplossing simpeler dan ooit: je moet gewoon even in de zon gaan liggen.

5. Alaaf! Deze zoenen gevuld met Licor 43 maken carnaval nóg iets beter

Dacht je dat het niet gekker kon dan de Bossche bollen gevuld met Boswandeling? Dan heb je deze speciale zoenen voor carnaval vast nog niet gezien. Ze zijn, hoe kan het ook anders, gevuld met drank en wel met Licor 43.

Wil je niets meer missen van VIVA? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale aanbieding: 10 nummers voor slechts €10.

Beeld iStock