Top 5 best gelezen artikelen – week 52

artikelen

Heb je het deze week druk gehad en had je daardoor geen tijd om VIVA.nl te checken? No worries, we zetten de artikelen die je echt niet gemist mag hebben op een rijtje.

1. Waarom het ene scheetje erger stinkt dan het andere

Hoewel we er niet graag voor uitkomen: scheetjes laten doen we allemaal. Ieder mens laat er namelijk wel tien tot twintig per dag! Gelukkig stinken ze niet altijd. Maar hoe komt dat eigenlijk?

2. Compleet uitgeput na de feestdagen? Misschien heb je een ‘familie-jetlag’

Ze zijn weer voorbij, de kerstdagen. En hoewel je misschien zou verwachten je herboren te voelen na een paar vrije dagen in gezelschap van je (schoon)familie, kan het ook zijn dat je je juist compleet uitgeput voelt. Hoe dan?

3. Hoe hilarisch: er bestaat dus een heus piemelpark

Nog geen vakantiebestemming voor deze zomer én dol op piemels? Wellicht is Zuid-Korea dan iets voor jou. Daar staat namelijk een heus piemelpark. Ja, echt.

4. Wiebelbenen: wat is het precies en wat kan je ertegen doen?

Wiebelbenen: als je er weleens last van hebt weet je waarschijnlijk precies waar we het over hebben. Een kriebelig en onrustig gevoel in je benen, ze doen waar ze zelf zin in hebben en je kunt ze met geen mogelijkheid stilhouden. Na het bewegen gaat het wel weer, maar dan begint de ellende weer van voor af aan. Wat is het precies en wat kan je ertegen doen?

5. Zo verwijder je die gourmetlucht

Fonduen, gourmetten of steengrillen met familie en vrienden is reuzegezellig en vooral erg lekker, maar de blauwe baklucht die nog dagen in huis blijft hangen… Hoe kun je die voorkomen? Wij hebben tips!

Wil je niets meer missen van VIVA? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale aanbieding: 10 nummers voor slechts €10.

Beeld iStock