Top 5 best gelezen artikelen – week 6

artikelen

Heb je het deze week druk gehad en had je daardoor geen tijd om VIVA.nl te checken? No worries, we zetten de artikelen die je echt niet gemist mag hebben op een rijtje.

1. Perfect als dessert: deze cocktail met Licor 43 smaakt naar appeltaart

Bij de koffie, na het diner of als havermoutontbijt: eigenlijk is er geen moment op de dag waarop we géén zin hebben in appeltaart. En guess what: je kunt je favoriete gebak nu ook drinken als cocktail. Deze variant met Licor 43 is zowel pittig als fruitig en zoet. En wij hebben het recept voor je.

2. Zien: de bloedstollende trailer van het derde seizoen Nieuwe Buren

Fans van Nieuwe buren opgelet! Op 2 maart staat het derde seizoen op Videoland. En het belooft een allesbehalve saaie reeks te worden.

3. Valentijn-vibes in de supermarkt: roze Jumbo-mandjes helpen singles aan nieuwe liefde

Een nieuwe liefde kun je werkelijk overal tegen het lijf lopen, dus waarom niet in de supermarkt? Nu Valentijnsdag voor de deur staat, helpt supermarktketen Jumbo singles met hun zoektocht naar de ware. In een filiaal in Woerden kunnen klanten bij de ingang vanaf vandaag niet alleen de bekende gele, maar ook roze boodschappenmandjes pakken. Zo kunnen singles hun vrijgezelle status weergeven.

4. H&M komt met speciale kids-collectie en wij zijn op slag verliefd

Dat H&M niet vies is van een samenwerking hier en daar, is algemeen bekend, maar meestal wordt de kinderafdeling daarmee overgeslagen. Komende lente brengt de Zweedse keten echter een speciale collectie voor de kleintjes op de markt, waarvoor ze samenwerkten met twee vooraanstaande printdesigners en de items zijn zó leuk dat we balen dat de grote maten een keer overgeslagen worden.

5. Comfortabel trouwen: deze sneakers zijn perfect voor bruiden die niet op hakken kunnen (of willen) lopen

Onder een bruidsjurk hóórt bijna een mooi paar stiletto’s om je outfit af te maken. Maar kun jij helemaal niet op hakken lopen? En kijk je daarom stiekem een beetje op tegen de grote dag? Nergens voor nodig, want er bestaan nu ook comfortabele sneakers die je op je trouwdag kunt dragen.

Wil je niets meer missen van VIVA? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale aanbieding: 10 nummers voor slechts €10.

Beeld iStock