Top 5 best gelezen artikelen – week 6

artikelen

De week is weer om, het weekend begint. En die begint natuurlijk het allerbest met een kop koffie en de leukste artikelen van afgelopen week. Wij zetten de best gelezen artikelen voor je op een rijtje.

1. Op vakantie met baby: do or don’t?

De vroegboekkortingen en zomerdeals vliegen ons weer om de oren. Maar wat als je net een baby hebt gekregen? Durf je het aan, zo’n vlucht met alles erop en eraan? Of wordt het een retourtje Texel? Deze moeders geven hun mening.

BeeldVIVAMama Forumdagklein

2. ‘Ik heb mijn ex verklikt bij de politie’ en andere bekentenissen

Vreemdgaan, dingen achterhouden of véél te weinig schoonmaken… Iedereen doet weleens iets waar ie niet trots op is. De VIVA-forummers biechten op waar zij zich stiekem diep voor schamen.

Opbiechten

3. 5 redenen om je onenightstand te daten

Na een wild avondje stappen heb je die leuke verovering mee naar huis genomen. You go girl! De volgende ochtend loopt hij – geheel volgens plan – na een brak ontbijtje de deur weer uit. Maar ook al was hij bedoeld als onenightstand, vind je deze man stiekem toch voor herhaling vatbaar.

onenightstand

4. Jess test: wenkbrauwextensions

Een verleidelijke blik: willen we allemaal wel. Maar wat als je van nature niet van die flirtkijkers hebt? Dan is de redding nabij in de vorm van wimper- en (ja, je leest het goed) wenkbrauwextensions. Die laatste probeerde VIVA’s Jessica uit.

wenkbrauwextensions

5. Blog Michelle: Jazz

Blogger Michelle viel direct door de mand toen ze tegen een knappe, nog onbekende jongen vertelde dat ze een fervent jazzliefhebber was. Levensles: doe je muzieksmaak niet beter voor dan ‘ie is.

Blog Michelle

Beeld: iStock

 

Jessica heeft een zwak voor (salsa)dansen, gekke taalfeitjes en de Spaanse cultuur. Voor VIVA schrijft ze over human interest, entertainment, reizen, liefde, seks, eten en al het andere wat haar bezighoudt.