Top 5 best gelezen artikelen – week 7

artikelen

Tsja, het kan natuurlijk een keer gebeuren dat je te druk bent om VIVA.nl te checken. Maar nu het weekend is, zijn er geen smoesjes meer. Met deze top 5 van best gelezen artikelen, ben je in een keer up-to-date.

1. Fleurs column: Krabbegat

VIVA-journalist Fleur Meijer (34) schrijft over haar dagelijkse strubbelingen. Elke week lees je Fleurs column in VIVA.

Fleurs column

2. Jullie grootste (Valentijns)dateblunders

De dag die je wist dat zou komen: Valentijnsdag. En op de dag van de liefde wordt er natuurlijk flink op los gedate. Soms met rampzalige gevolgen. De VIVA-forummers over hun meest hilarische dateblunders.

dateblunders

3. Spoedcursus: meervoudig orgasme

47 procent van de vrouwen kan meerdere keren achter elkaar klaarkomen. Behoor jij niet tot de lucky groep die een meervoudig orgasme kan krijgen? LotteLust heeft de ultieme tips! Probeer de volgende trucjes eerst solo en daarna met je partner. Have fun!

meervoudig orgasme

4. Fleurs stoomcursus: zo word je de ideale schoondochter

Stel je voor, een kerstmis waarbij de gehele tafel – let wel: het is de schoonfamilie-dag – stralende blikken jouw kant op werpt. Het kan! Met deze op maat gemaakte cursus pak je in no time je in-laws in.

schoondochter

5. Jess test: in je eentje uit eten op Valentijnsdag

Alleen uit eten gaan is voor veel mensen best een dingetje, laat staan op de dag van de liefde. VIVA’s Jessica ging de uitdaging aan en reserveerde een diner voor één op Valentijnsdag.

valentijnsdag

Beeld: iStock