Top 5 best gelezen artikelen – week 9

artikelen

Heb je het deze week druk gehad en had je daardoor geen tijd om VIVA.nl te checken? No worries, we zetten de artikelen die je echt niet gemist mag hebben op een rijtje.

1. Wie durft? Deze film op Netflix is zo eng dat niet iedereen ‘m af kijkt

Als je bij Pretty Little Liars al met je handen voor je ogen zit, hoef je deze film niet eens aan te zetten. Netflix is namelijk sinds kort een horrorfilm rijker die zó eng is, dat menig kijker ‘m niet af durft te kijken.

2. Chocola voor volwassenen: deze paaseieren bevatten gin-tonic en prosecco

Net toen we dachten dat de nieuwe paaseitjes (met tompoucesmaak, OMG) van HEMA niet te overtreffen waren, stuitten we op een nieuw soort eieren dat ons hart minstens zo snel laat kloppen. Wie met Pasen dit jaar extra feestelijk wil uitpakken, gaat gewoon voor een alcoholische variant.

3. Ben jij ‘koekerond’ of niet? Je kunt het testen met dit spel

Trouwe Temptation Island-kijkers weten meteen waar het over gaat als we het hebben over ‘koekerond’. In de tweede aflevering van het programma noemde Kevin zijn vriendin Megan namelijk zo, wat in het Nederlands ‘heel dom’ betekent. Megan was hier logischerwijs niet blij mee toen ze er tijdens het kampvuur achter kwam hoe haar vriend over haar praatte en we weten allemaal wat er vervolgens gebeurde… #teamJoshua

4. Laat Pasen maar komen: er bestaat nu een paaseitjesreep

Tompouce-paaseitjeschocolade eieren met gin-tonic en een paasreep van Tony’s: paasliefhebbers kunnen hun geluk niet op dit jaar. Ook het Nederlandse chocolamerk Hands Off My Chocolate laat Pasen niet ongemerkt voorbij gaan en brengt een paaseitjesreep op de markt.

5. Krijg jij ook constant schokjes? Dit kan je ertegen doen

De vonken springen er letterlijk vanaf tussen jou en je partner en je kunt geen deurknop aanraken of je krijgt een schok. Jep, koning winter is hier, en dat zullen we merken ook.

Wil je niets meer missen van VIVA? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale aanbieding: 10 nummers voor slechts €10.

Beeld iStock