Top 5 best gelezen artikelen – week 9

artikelen

Het is zaterdag: tijd om bij te lezen wat je deze week gemist hebt. Met deze top 5 van onze best gelezen artikelen van afgelopen week, ben je binnen no time weer up to date.

1. Isis, Joran of Volkert als kindernaam: kan dat?

Wat nou als de naam die je zo zorgvuldig voor je kind hebt gekozen door de media wordt geassocieerd met iets negatiefs? Zoals Joran, Volkert of Katrina? Of Isis, ook die naam heeft nu een nare bijsmaak gekregen. Wat zou jij doen: een andere naam kiezen of er gewoon voor gaan?

isis kindernaam

2. VIDEO: Wat doen de Nederlandse mannen in het huishouden?

In VIVA 9 staan maar liefst drie mannen die dol zijn op het huishouden. Volgens VIVA’s Michelle zijn mannen die houden van poetsen op één hand te tellen. En daarbij is uit recentelijk onderzoek gebleken dat vrouwen nog steeds het meest doen in het huishouden. Tijd om de straat op te gaan om te kijken hoe het gesteld is met de Nederlandse man en het huishouden.

Mannen in het huishouden

3. Het leven van een shemale (deel 1): “Mam, ik wil een vrouw worden’, zei ik’

In het mannenlichaam waarin ze is geboren, heeft Alex (34) zich nooit thuis gevoeld. Dankzij verschillende operaties lukt het haar om steeds meer vrouw te worden. Toch gaat ze niet all the way: Alex heeft besloten haar penis te behouden. Ze wordt een shemale. Voor VIVA houdt ze deze maand een blog bij.

alex2 (1)banner

4. Waarom (echte) vrouwen zonder mannen kunnen

‘A woman needs a man like a fish needs a bicycle’. Dat scandeerden feministen in de jaren 70. Anno nu lijkt dit meer dan waar: tien redenen om mannen vandaag nog in de ban te doen. En vooruit, ook één waarom het fijn is om ze in de buurt te hebben.

zonder mannen

5. Zo voel je je weer zelfverzekerd na een break-up

Een break-up brengt je uit balans. Je wil zo snel mogelijk weer lekker in je vel zitten. Een bak Ben & Jerry’s is één oplossing, maar hallo schuldgevoel… Je hebt eenconfidence boost nodig om verder te kunnen met je (liefdes)leven. De (ervarings)deskundigen van LotteLust have got your back en geven zeven tips.

break up

Beeld: iStock