Dit is de nieuwste trending pose op Instagram

chinsta

We hebben allemaal van die foto’s die je voor de grap naar vriendinnen stuurt, maar die never nooit op het wereldwijde web geslingerd mogen worden. Neem bijvoorbeeld foto’s van je onderkin: ze zien er vrijwel altijd grappig uit, maar mooi zijn ze niet. Maar als het aan de 21-jarige Michelle Liu ligt, is chinnen het nieuwe winnen. Zij heeft een account vol chin pics en jawel, deze werd binnen no time trending.

Chinventures

De Amerikaanse studente reist momenteel de wereld rond en deelt op haar Instagrampagina al haar ‘chinventures’. Als in: op de mooiste, meest bekendste toeristische trekpleisters poseert Michelle met haar onderkin op de foto. Het begon in eerste instantie als een grapje voor haar vrienden, maar nu gebruikt ze haar chinfoto’s als reminder dat ze zich niet altijd druk hoeft te maken om haar uiterlijk.

Lees ook: Van hotdoglegs tot springfoto’s: deze kiekjes vinden we het irritantst op social media

Finsta

De chinventures van Michelle zijn onderdeel van de Finstagram beweging. De finstagram, afgekort als finsta, wordt steeds populairder. Deze mix van fake en instagram is een tegenbeweging voor het gepolijste rinstagram, oftewel de real instagram. De finsta is vaak een tweede account waarop alle video’s en foto’s geplaatst worden die niet in de rinsta passen. Dat zijn meestal foto’s die grappig of geñante zijn en dus vooral niet mooi, prachtig of geweldig. Wij pleiten voor de chinsta’s van Michelle. Hear hear Michelle!

I don’t know about you… but Eiffel in love with this city for sure 😍 Happy #bastille day friends!

A post shared by Michelle Liu • Chinchelle (@chinventures) on

Happy Saturday! Don’t we all wish our time could be squared on the weekends 🤔

A post shared by Michelle Liu • Chinchelle (@chinventures) on

Can the London Eye see me chinning from afar?

A post shared by Michelle Liu • Chinchelle (@chinventures) on

Wil je niets meer missen van VIVA? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale aanbieding: 10 nummers voor slechts €10.

Beeld: @chinventures op Instagram