Trendy lang haar? 4x inspiratie

Dames met lang haar opgelet, want deze is speciaal voor jullie! Weet jij soms ook even niet meer wat je met je lange lokken aan moet? Just ceep calm, want hier zijn de meest trendy kapsels op een rij.

#1 Messy look

Iets wat we de laatste tijd steeds meer en meer terugzien wat haar betreft: messy hair. Menig modemeisje heeft zich al aan de rommelige ‘out of bed‘ coupe gewaagd en we kunnen niet anders zeggen, ook wij zijn er dol op! Het golvende haar hoeft niet meer perfect, glad en glanzend te zijn, maar het mag lekker losjes zitten en zelfs pluizen (say what!). Van nature steil en fijn haar? Gebruik dan een beachspray en borstel je haar van onder naar boven om pluis, structuur en volume te creëren.

#2 Lekker stijl

Pak je stijltang er maar weer bij, want straightened hair is óók een hele goede keuze wanneer je je lange lokken mooi uit wilt laten komen. Eenvoudig en simpel, maar altijd goed! Sleek haar is weer terug van weggeweest en ook je haar achter je oren dragen is anno 2017 een echte do. Ga aan de slag met een goede stijltang en gebruik als finishing touch een glansspray.

#3 Lage staart

Yes, ook de lage staart mag weer. En dan bedoelen we wel eentje die laag in de nek zit. Deze look is erg mooi wanneer je je haar mooi glad en steil hebt gemaakt, maar als je voorkeur toch uitgaat naar een ietwat rommelige variant, dan kun je het begin van de staart losjes vlechten. Dit zorgt voor een leuke en speelse twist.

#4 Nonchalante waves

Deze mag natuurlijk niet ontbreken in dit rijtje, want ja, de nonchalante losse krullen zijn niet meer weg te denken uit het huidige straat- en modebeeld. Deze waves zijn niet alleen mooi bij korter haar, zoals een bob, maar staan ook prachtig vrouwen met lange lokken. Hoe je deze krullen creëert? Draai een pluk haar niet te strak in de krul en niet elke haarstreng hoeft even sterk te krullen.

Voor meer mode- en beautytips check je StyleToday.nl!