Tristan Thompson: ‘Khloe Kardashian is helemaal niet mijn type’

Tristan Thompson

Het leven van de Kardashians gaat niet over rozen. Ja, ze hebben miljoenen op de bank, maar op persoonlijk gebied wiebelt het aan alle kanten. Khloe Kardashian is namelijk naar verluidt voor de derde keer op rij bedrogen door haar Tristan Thompson, en nu zijn er nog meer lelijke details over zijn vermeende affaire uitgelekt.

De basketballer zou een scheve schaats hebben gereden met het 23-jarige model Sydney Chase. ‘We hebben elkaar voor het eerst op 11 november ontmoet en ons laatste contact was een dag na de verjaardag van zijn dochter True’, liet het model weten nadat de geruchten over hun relatie rondgingen.

Affaire Tristan Thompson

Nu zijn er meer details uitgelekt, meldt The Sun. De social media-ster vertelde tijdens een Instagram Live dat Tristan haar ‘zijn type’ noemde, en dat ze hem sterk deed denken aan zijn ex-vriendin Jordan Craig, met wie hij een 4-jarige zoon, Prince, heeft. ‘Blijkbaar is Khloé niet zijn type, maar ik ben zijn type’, zei ze.

De tekst gaat verder onder de afbeelding.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sydney🌹 (@sydneychasexo)

Pikante foto’s

Het model vertelde verder dat Tristan haar tijdens die betreffende livesessie vroeg om pikante foto’s naar hem te sturen. ‘Tristan zei letterlijk:‘ Ja schat, dat vind ik leuk. Ik wil zien hoe je eruit ziet, ik ben nieuwsgierig naar je geworden’ laat Sydney weten.

‘Khloe wist ervan’

Ze vertelde hem wel gewezen  te hebben op het feit dat hij met Khloe Kardashisn was. ‘Maar hij bleef me bellen, het maakte hem niets uit’, vervolgde ze. ‘En dat vond ik wel erg, want ik kon me niet voorstellen dat Khloe het niet wist. No way‘, aldus het model.

Khloe heeft nog niet op de aantijgingen gereageerd en de vermeende affaire is nog niet bevestigd. Maar we weten inmiddels: waar rook is, is vuur.

VIVA nieuwsbrief

Iedere week de leukste nieuwsbrief van Nederland in je mailbox?

Bron: Stylecaster | Beeld: Getty
Anne-Flore ging van professioneel danseres naar journalist en schrijft inmiddels al jaren gepassioneerd artikelen voor meerdere titels. Ondanks haar Franse roots is ze très jaloers op de kledingstijl van de Parisienne. Flore wordt dikwijls omschreven als 'blij ei', vindt kaasplankje hemels, is gék op festivals en is altijd voorzien van rode nagels. Volg haar freelance avonturen op Instagram @annefloremuller.