Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Geen resultaten gevonden Misschien heb je de verkeerde zoekterm gebruikt.

Zoekfilters:

Trommel snel die vriendinnen op: run op tickets ladies night Fifty Shades Freed

De ticketverkoop voor de ladies night van Fifty Shades Freed gaat als een speer. Ook al is de voorvertoning pas over vier maanden, de kaartjes vliegen de deur uit. Wil je graag met je vriendinnen naar deze speciale avond, dan moet je dus haast gaan maken.

En dat wil je: want met wie kun je nu beter wegzwijmelen bij Mr. Grey dan met je de meiden? De ladies night met Fifty Shades Freed is te zien in onder andere dertien Kinepolis-bioscopen door het hele land, op de meeste locaties zelfs in meerdere zalen tegelijk. Bij Kinepolis Breda zijn de eerste zalen al bijna uitverkocht. Ook andere vestigingen – waaronder Kinepolis Dordrecht, Enschede en Groningen – zullen door de grote vraag naar tickets deze week nog zalen bijzetten. Trommel dus snel al je vriendinnen op en houd 7 februari vrij in je agenda, want hier wil je écht bij zijn. Kaarten bestel je hier.

Wil je niets meer missen van VIVA? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale zomeraanbieding: 10 nummers voor slechts €10.

Bron Kinepolis
Lisa woont in Limburg, maar is stiekem een echte Brabantse. Ze houdt van gekke trends en haar guilty pleasure is foute, Nederlandstalige muziek. Een grote droom is dan ook om een keer naar de Toppers te gaan, maar tot die tijd moet ze het doen met haar slechte afspeellijst op Spotify. Voor VIVA schrijft ze over het laatste nieuws op het gebied van entertainment, series, reizen, seks, films en boeken.