Trump noemt Chrissy een ‘vuilgebekte vrouw’ en natuurlijk reageert de Queen of Tweets niets anders dan triomfantelijk

chrissy teigen

Of het nu gaat om bodyshamers of de president van de Verenigde Staten van Amerika, Chrissy Teigen deinst voor niemand terug. Reden genoeg voor Donald Trump om toch in de aanval te gaan.

Afgelopen nacht heeft de president zich weer van zijn beste kant laten zien, namelijk: ruziemakend op Twitter. Trump hield een tirade over het feit dat hij niet genoeg eer heeft gekregen voor zijn inzet tegen het huidige gevangenissysteem. Hierbij haalde hij in het bijzonder uit naar John Legend en Chrissy Teigen.

Naar eigen zeggen heeft de president er persoonlijk voor gezorgd dat er een wetsvoorstel is ingediend dat de hoge straffen in de Verenigde Staten en de volle gevangenissen aanpakt. ‘Gasten als de saaie muzikant John Legend en zijn vuilgebekte vrouw hebben het er nu over hoe goed dat is. Maar ik heb ze niet gezien toen we hulp nodig hadden om het voor elkaar te krijgen’, twitterde hij.

Maar hey, we hebben het hier wel over John en Chrissy. Schuwen zij dit soort berichten? Nope, de twee – die openlijk tegenstanders zijn van de president – slaan met humor terug. John tweette als reactie: ‘Melania, geef deze man alsjeblieft wat waardering. Hij heeft je nodig.’

Chrissy deelde een foto waarop ze een schoolbord maakt met lieve berichten erop vanwege de eerste schooldag van dochtertje Luna. ‘Luna, herinner je je nog de avond voor je eerste schooldag? Toen mama een schoolbord voor je maakte en dat watje van een president voor de negende keer die dag een inzinking had.’

En twitter zou twitter niet zijn als al snel de leukste memes binnenstroomden. Geluid aan.

Maar Chrissy roept ook haar volgers op om niet bij te dragen aan haar persoonlijke vete met Trump.

Boycot

Eerder riep Chrissy haar volgers via Instagram op om hun abonnement bij Equinox en SoulCycle per direct stop te zetten. Dit naar aanleiding van een artikel in The Washington Post waarin werd onthuld dat Stephen Ross, vastgoedmakelaar en investeerder en tevens de eigenaar van Equinox en SoulCycle, een benefietavond voor Trump’s nieuwste verkiezingscampagne organiseert. Tickets voor het event waren vanaf $100.00 beschikbaar.

Op de hoogte blijven van de leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de VIVA-nieuwsbrief.

 

VIVA's Lise gelooft in een poederroze planeet ergens hier ver, ver vandaan, waar Justin Bieber en Idris Elba samen president zijn en het altijd glitter giet. Zolang die planeet nog niet gevonden is, houdt Lise zich bezig met millennial perikelen en entertainment. Véél entertainment. Wil je me volgen op insta? @lisejasmijn, dan kan ik ook zien wie jij bent.