Tunnelvisie aan: nieuwe seizoen ‘Wie is de mol?’ al opgenomen

wie is de mol?

Het was een grote verrassing die presentator Rik van de Westelaken na de finale van Wie is de Mol? aankondigde: er komt heel snel (dit jaar nog) een nieuw seizoen. Volgens het AD gooit de coronacrisis geen roet in het eten en dat bevestigt een woordvoerder van AVROTROS nu ook.

Lees ook:
Extra seizoen ‘WIDM’: gaat ook ‘Wie is de Mol’ terug naar de roots?

Presentator Rik van de Westelaken maakte zaterdag bekend dat er na de zomer een extra reeks wordt uitgezonden. Wanneer de namen van de kandidaten worden onthuld en wanneer het programma precies wordt uitgezonden, wilde de woordvoerder nog niet zeggen.

Wie is de Mol?

Met het extra seizoen wordt het 20-jarig jubileum van Wie is de mol? gevierd. Molloten hoeven nu dus niet tot volgend jaar te wachten op het programma, maar kunnen nog dit jaar weer op zoek naar de saboteur. Maar gaan we oud-Mollen terugzien in deze extra editie of keert het programma terug naar de roots? Er zijn al weer volop speculaties.

De Mol

De finale van het twintigste seizoen was zaterdag te zien. Daarin werd bekend dat Rob Dekay de mol was en dat Buddy Vedder de reeks heeft gewonnen.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de VIVA-nieuwsbrief

Bron: Story, ANP | Beeld: AVROTROS
Lisa woont in Limburg, maar is stiekem een echte Brabantse. Ze houdt van gekke trends en haar guilty pleasure is foute, Nederlandstalige muziek. Ze is misschien dan wel 27, maar van binnen meer een echte oma. Voor VIVA schrijft ze over het laatste nieuws op het gebied van entertainment, series, reizen, seks, films en boeken. Volgen? Dat kan via @lisahoogmoet op Instagram!