Tunnelvisie alert: WIDM-fans in de war gebracht door waaiers

WIDM-opdracht

Natuurlijk moest er dit jaar een opdracht komen waarin dé identiteit van de Mol al vroeg in het seizoen ontdekt kon worden. Maar Wie is de Mol? zou Wie is de Mol? niet zijn als het natuurlijk een tikkie ingewikkeld zou zijn. Want de waaiers in WIDM vol Chinese tekens maakten over het algemeen meer indruk dan de storm gisteren.

Lees ook:
Oeps: kijkers niet te spreken over einde ‘Wie is de Mol?’

Let op: spoilers!

De rest van de opdrachten waren ook wel aardig. De kandidaten moesten in een theater verschillende knipogen naar vorige seizoenen zien op te lossen. We zien oud-Mollen, oude spellen en vooral heel veel chaos. Johan stoot weer onhandig tegen een laser aan, dia’s verdwijnen en al met al zijn ze vooral goed in Mario spelen. Toch zien fans ook een hint: want was de titel van de opdracht niet ‘aangeraakt’? En wie raakt de laser aan behalve Johan? Juist, Nathan (we zitten in een tunnel sorry).

The Passion

Daarna moeten de kandidaten de WIDM-letters verzamelen door over een chaotische markt te fietsen. Miljuschka is vooral blij dat ze haar ‘Buddy’ weer even kan spreken en wat Nathan en Johan aan het doen zijn is een raadsel. Team Leonie fietst de longen uit het lijf en de presentatrice is dan ook not amused wanneer Buddy zich afvraagt waarom ze geen envelop hebben gevonden.

WIDM waaiers

Belangrijk deze aflevering was natuurlijk hét moment om als kijker de Mol te kunnen ontmaskeren. En dat gebeurde in de opdracht met de waaiers. Kijkers staren zich dan ook blind naderhand op alle Chinese tekens. Maar de productie houdt iedereen weer goed voor de gek. Zo is op één te lezen ‘de Mol is een vrouw’, terwijl de ander ‘de Mol is een man’ als opdruk heeft. Slim, heel slim. Daarnaast is ‘soms ben je een middenvelder’ te vinden op een van de exemplaren. Is dit weer een verwijzing naar Nathan? (Tunnel, we said it). Alle hints nog op je gemak nalezen? Dat kan hier. En ja, Johan, euh zorgde niet voor fans door deze opdracht, laten we het daar maar op houden. Al met al zullen we waarschijnlijk nooit achter de ware identiteit van de Mol komen door deze waaiers.

Bron: Boulevard | Beeld: Avrotros
Lisa woont in Limburg, maar is stiekem een echte Brabantse. Ze houdt van gekke trends en haar guilty pleasure is foute, Nederlandstalige muziek. Ze is misschien dan wel 27, maar van binnen meer een echte oma. Voor VIVA schrijft ze over het laatste nieuws op het gebied van entertainment, series, reizen, seks, films en boeken. Volgen? Dat kan via @lisahoogmoet op Instagram!