Twee keer op rij vrouwen uitschelden en vervolgens sorry zeggen? Ontvolgen maar: #dagboef

boef

Het kan je vandaag bijna niet ontgaan zijn: de enorme ophef vanwege de vrouwonterende (zeg maar gerust schandalige) opmerkingen van rapper Boef. Tja, dan vraag je er wat ons betreft om om ontvolgd te worden. Oók als je daarna sorry zegt. #dagboef

Tegen iedereen met kritiek zegt hij: ‘Verwijder mij en ga iemand anders toevoegen.’ Dat doen we maar al te graag, lieve Boef.

Kechs

Het begon allemaal met een Snapchatvideo waarin de rapper twee vrouwen die hem 1 januari een lift gaven ‘kechs’ (Arabisch voor hoeren) noemde. Na de eerste storm aan kritiek plaatst hij een reactievideo waarin hij nog verder gaat: ‘Ik heb een paar mensen boos gemaakt omdat ik kech zeg, maar wat doen jullie in een club met alcohol, met korte rokjes, om acht uur ’s ochtends, met jongens? Wat ben je aan het doen? Je bent gewoon een kech.’

Reacties

Op social media wordt woedend gereageerd.

Spijt

Op Instagram heeft de rapper inmiddels een excuusfilmpje geplaatst waarin hij (plotseling?) spijt heeft van de actie. Ook het reactiefilmpje (‘gepost omdat hij zich aangevallen voelde’) had hij naar eigen zeggen niet moeten plaatsen. Sorry vriend, maar dát is dus te laat.

Ontvolg jij ook? #dagboef

 

Jessica heeft een zwak voor (salsa)dansen, gekke taalfeitjes en de Spaanse cultuur. Voor VIVA schrijft ze over human interest, entertainment, reizen, liefde, seks, eten en al het andere wat haar bezighoudt.