Royal beschuit met muisjes: tweede kindje voor Meghan en Harry

meghan harry tweede kindje

Dat is nog eens leuk nieuws om de week mee te beginnen. Zeker zo net na Valentijnsdag. Prins Harry en Meghan Marle verwachten namelijk een tweede kindje.

Grote broer Archie

Dat heeft een woordvoerder van het paar bevestigd tegen journaliste Carolyn Durand. Dat meldt ze zelf op Twitter. ‘We kunnen bevestigen dat Archie een grote broer wordt’, schrijft de woordvoerder aan Durand. ‘De hertog en hertogin van Sussex zijn dolgelukkig omdat ze hun tweede kindje verwachten.’

Babybuik op de foto

Bevriend fotograaf Misan Harriman legde het gelukkige koppel op prachtige wijze vast in hun nieuwe habitat, hun zonnige tuin in het warme Santa Barbara in Californië. Harry zit blootvoets in de schaduw van de bomen, terwijl Meghan met haar hoofd op zijn schoot ligt in het gras. Te zien is dat Meghan’s luchtige maxi-jurk een al behoorlijke babybuik verhult.

Troonopvolging

Harry trouwde in mei 2018 met Meghan. Een jaar later werd hun eerste kindje Archie Harrison geboren. Het is nog niet duidelijk wanneer Meghan is uitgerekend. Hun tweede kindje wordt achtste in de lijn van troonopvolging. Prins Charles is nog steeds degene die als eerste in aanmerking komt om koningin Elizabeth op te volgen. Zijn oudste zoon prins William is tweede in de lijn van troonopvolging. Archie staat een plekje voor hem of haar. In mei viert Archie zijn tweede verjaardag.

Koninklijke opvoeding

Overigens is nog maar de vraag of Archie en zijn kleine broertje of zusje een koninklijke opvoeding zullen krijgen. De hertog en hertogin hebben begin 2020 besloten een stap terug te doen als seniorleden van het Britse koninklijk huis. Daarnaast deed Harry afstand van zijn aanspreektitel Zijne Koninklijke Hoogheid. De titel van hertog van Sussex heeft hij wel aangehouden.

Kleinkind Elizabeth en Philip

Onduidelijk is nog of hun tweede kind het tiende of elfde achterkleinkind van koningin Elizabeth en prins Phillip wordt. Omdat niet duidelijk wanneer Meghan is uitgerekend, zou het kunnen zijn dat de baby van Zara Tindall, de dochter van prinses Anne en Mark Phillips, eerder ter wereld komt. Britse media verwachten niet dat het kindje in Groot-Brittannië ter wereld komt. Harry en Meghan zijn immers naar de Verenigde Staten verhuisd.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Misan Harriman (@misanharriman)

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de VIVA-nieuwsbrief

Door: Flaironline | Beeld: Brunopress