Honden mee op date en liefde op leeftijd: dit zijn de leukste tweets over First Dates

First Dates

Half 8 is vanaf nu ons favoriete moment van de dag. First Dates gaat dan namelijk van start en gisteren konden we voor het eerst weer genieten van de allerleukste en awkward momenten tussen de stelletjes.

En het was weer ouderwets lekker televisie kijken. En ja, wat doe je als op eerste date gaat en iemand nog nooit hebt gezien? Dan neem je je twee teckels mee. Bedoel, wij zouden niet klagen (groot fan), maar de beesten staan er nu niet om bekend dat ze het meest geduldig zijn. Gelukkig vindt zijn date de aanwezigheid van zijn trouwe viervoeters geen probleem, maar trouw aan hem blijven, dat ziet ze niet gebeuren. En hij gunt haar vooral gewoon een grote neger. Euh, ja.

Carice van Houten

Dan waren er nog Frides en Maaike of kijken we naar Carice van Houten en Rutger Hauer? De twee lijken wel te klikken en besluiten elkaar dan ook na de date nog een keer te zien, ondanks dat zij het niet helemaal zeker weet. Kelly en Daniël zijn beiden fan van Ajax, maar deze gezamenlijke liefde liet de vonk niet overspringen. Luigino is meteen zwaar onder de indruk van Stacey en denkt zowaar dat ze iets met dildo’s doet. Nee helaas, ze werkt bij Victoria’s Secret en dat is toch écht iets anders.

Liefde op het eerste gezicht

Maar het leukste stel van de avond was toch wel Reindert en Willem, de een in de 70 en de ander in de 80. Het was liefde op het eerste gezicht en de mannen praatten al in ‘wij’-vorm. Velen op Twitter vinden het stelletje dan ook te zoet, maar wacht eens even, wat zien we nu in het laatste shot: ze zijn niet samen?? We geven het op.

Beeld: First Dates
Lisa woont in Limburg, maar is stiekem een echte Brabantse. Ze houdt van gekke trends en haar guilty pleasure is foute, Nederlandstalige muziek. Ze is misschien dan wel 27, maar van binnen meer een echte oma. Voor VIVA schrijft ze over het laatste nieuws op het gebied van entertainment, series, reizen, seks, films en boeken. Volgen? Dat kan via @lisahoogmoet op Instagram!