Twitter gaat los op ouders in tv-programma Het beste voor je kind

het beste voor je kind

Het mocht dan herhaling zijn – de aflevering van het tv-programma Het beste van je kind maakte gisteravond veel los. In de achtdelige RTL4-serie zien we ouders met een wel heel uitgesproken visie op de opvoeding van hun kinderen. Vooral twee gezinnen kregen het er gisteren op Twitter flink van langs…

Het ‘donkergroene’ gezin

De eerste familie waarmee we kennismaken doet er alles aan om zo ecologisch mogelijk te leven. Het maandelijks bijhouden van de (extreem lage) meterstanden is voor hen een sport geworden, en kinderen worden hier volledig bij betrokken. Televisie en WiFi vinden ze overbodig, en ook shampoo en douchegel zijn niet nodig. De kinderen mogen een keer per week in bad (van regenwater), en wassen zich de andere dagen met een washandje. Wasmiddel maken ze zelf.

De robotfamilie

De vader van het tweede gezin is technisch ingenieur. Hij en zijn vrouw vinden dat hun dochter op zo jong mogelijke leeftijd moet leren omgaan met robots, omdat die de toekomst zijn. ‘Misschien komt ze later wel met een robot thuis en krijgen we later robotkleinkinderen,’ zeggen ze bloedserieus. Het 3-jarige meisje heeft al een eigen YouTube-kanaal waarop ze regelmatig video’s post.

Sprakeloos

Veel Twitteraars zijn zo achterovergeslagen dat ze niet eens weten wat ze moeten zeggen.

Wil je niets meer missen van VIVA? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale aanbieding: 10 nummers voor slechts €10.

Beeld Giphy
Jessica heeft een zwak voor (salsa)dansen, gekke taalfeitjes en de Spaanse cultuur. Voor VIVA schrijft ze over human interest, entertainment, reizen, liefde, seks, eten en al het andere wat haar bezighoudt.