Twitter juicht om ‘back rolls’ van model

Asos.com erkent dat lichamen in alle verschillende vormen en maten komen en hebben daarom naast de main-collectie ook een fuller bust, tall, petite, maternity en plus size collectie met dezélfde kleding, maar dan iets groter, kleiner of wijder waar nodig. De webshop maakte zich daarmee al erg geliefd op Twitter.

Asos zet nu nog een stap verder en plaatste foto’s van het prachtige plus size-model Natalia Lorenzo, in een rode jurk, waarin haar ‘back-rolls’ goed te zien zijn. Twitter reageerde vol lof.
‘Zie dit mooie model en de schattige rolletjes op haar rug. Dit laat vrouwen zien dat hun lichamen normaal zijn en dat real life niet gephotoshopt of gefilterd is. Applaus voor @ASOS’, schreef plus size-influencer Callie Thorpe op Twitter.

Bron: Teenvoque | Beeld: Shutterstock
Marjolein woont in de stad (Amsterdam) maar hunkert naar de natuur. En als ze een tijdje door de duinen heeft gestruind, verlangt ze weer naar de stad met z'n knallende energie. Ze vindt de menselijke psyche rete-interessant en schrijft daarom graag op Viva over waarom we de dingen doen die we doen, waar we naar verlangen en hoe die grijze massa van ons werkt. Want eigenlijk zijn we maar gekke (en daarom interessante!) wezens.