Wat Twitter opviel aan de eerste aflevering van ‘Ladies Night’

merel westrik ladies night

Gisteren was er een nieuwe talkshow op de buis: Merel Westrik trapte af met de eerste aflevering van haar Ladies Night op Net5. En uiteraard had Twitter daar een mening over.

Een zaal vol vrouwelijke gasten die keken naar vrouwelijke gasten die spraken over vrouwelijke onderwerpen. Een ladies night was het absoluut. Onder anderen Linda de Mol, Fidan Ekiz, Stella Bergsma en Nikkie de Jager schoven bij Merel Westrik aan. Er werd gepraat over dieptepunten, hoogtepunten en dick pics.

Lees ook: Waarom sturen mannen ongevraagd dick pics?

Geen reden voor depressie

Om 21.30 uur trapte de voormalig RTL Nieuws-presentatrice haar talkshow af met de woorden ‘Ik vind het fucking spannend’ en ‘Ik mis mijn moeder’. Merel bleek het gelukkig ook zonder moeder echter prima te redden. Ze heeft met haar eerste uitzending 378.000 kijkers getrokken, en da’s geen slechte score – al heeft ze het ook niet tot de Top 25 van de dag weten te schoppen.

Afijn, het betekent in ieder geval dat ook Linda de Mol weer rustig kan ademhalen – zij liet weten een ‘lichte depressie’ te krijgen als het kijkcijferaantal onder de 200.000 zou blijven steken.

Twitter

Op Twitter waren verschillende geluiden te horen. In eerste instantie was er vooral lof voor Merel en haar nieuwe talkshow.

Kritiek

Maar Twitter zou Twitter niet zijn als er ook de nodige kritiek geleverd zou worden.

Iedereen op Linda

Opvallend is dat niet Merel, maar Linda de Mol het onderwerp van gesprek is. Veel mensen vinden dat ze te veel de aandacht naar zich toetrekt.

Ook mannen

Ondanks de naam en de vrouwelijke insteek, had de show ook flink wat mannelijke kijkers.

Ladies Night is elke woensdag om 21.30 uur te zien op Net5.

Op de hoogte blijven van de leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de VIVA-nieuwsbrief.

 

Jessica heeft een zwak voor (salsa)dansen, gekke taalfeitjes en de Spaanse cultuur. Voor VIVA schrijft ze over human interest, entertainment, reizen, liefde, seks, eten en al het andere wat haar bezighoudt.