Twitter reageert op ‘nieuwe’ RTL Late Night: waar zijn de kaasstengels gebleven?

rtl late night met twan huys

Gisteravond was de eerste aflevering van RTL Late Night, met niet Humberto Tan maar Twan Huys als presentator. En Twitter vond daar wat van.

RTL Late Night met Twan Huys trok 552.000 kijkers, wat de achttiende plaats opleverde in de top 25 best bekeken programma’s maandag. De eerste aflevering met Humberto Tan trok destijds 1,27 miljoen mensen. Onder andere Wesley Sneijder en zangeres Shirma Rouse schoven aan. De setting (een ‘loft-gevoel’ vanuit De Hallen in Amsterdam) en sidekick (Lex Uiting) zijn nieuw. Huys wil het programma meer laten aansluiten bij ‘het gesprek van de dag’.

Aan het water

Of dat al echt goed gelukt is de eerste uitzending is de vraag. Twitter noemt het (naast een aantal positieve reacties) een saaie en stijve aflevering. Er wordt geopperd dat Beau van Erven Dorens een betere opvolger zou zijn geweest. Maar men vraagt zich ook af waarom er maar één vrouw aan tafel zat, alle gasten aan het water zaten, en waar de kaasstengels gebleven zijn.

Bron: NU | Beeld: ANP
Marjolein woont in de stad (Amsterdam) maar hunkert naar de natuur. En als ze een tijdje door de duinen heeft gestruind, verlangt ze weer naar de stad met z'n knallende energie. Ze vindt de menselijke psyche rete-interessant en schrijft daarom graag op Viva over waarom we de dingen doen die we doen, waar we naar verlangen en hoe die grijze massa van ons werkt. Want eigenlijk zijn we maar gekke (en daarom interessante!) wezens.