Uit met die BH

Je lange blonde haren vallen nonchalant over je schouders en met een mix van trots en geilheid kijk je me aan: “Wat vind je van mijn nieuwe lingerie?”Je staat halfnaakt voor me in je slaapkamer en ik zit op de rand van je bed. Je jurkje ligt ergens op de vloer en de kaarsen schijnen een flauw licht op je de rondingen van je lichaam. Het is de uitkomst van een avondlang intensief heen en weer flirten, en het enige dat je huid nu nog bedekt is je zwartpaarse, kanten ondergoed.

Bedacrobatiek
“Ehm, heel mooi”, antwoord ik, het goede antwoord gevend. “Super sexy.” En het klopt, je lingerie is ontegenzeggelijk ontzettend sexy. Maar anderhalve minuut later liggen je bh en je string toch echt naast je jurkje op de vloer stof te vergaren, terwijl alle opgebouwde spanning van de avond langzaam maar zeker uitbarst in een onstuimige les bedacrobatiek waar het Moskouse staatscircus nog een serieus puntje aan kan zuigen.

Mannen waarderen sexy ondergoed niet en we nemen vaak niet genoeg de tijd om jullie nieuwe lingerie te bewonderen. Het is een wijdverbreide algemene waarheid als een koe. Behalve dan dat het niet waar is. Ik spreek even namens alle mannen als ik zeg dat we het zeker wel waarderen.

Witte omaonderbroeken
De vier wanden van mijn slaapkamer hebben nimmer de aanblik van vleeskleurige bh’s of witte omaonderbroeken moeten ondergaan. En dit wil ik graag zo houden. Zelfs als ik oud en krakkemikkig ben en ik voor mijn vleselijke behoeften geassisteerd moet worden door de nodige blauwe pilletjes,  hoop ik dat mijn bed gevrijwaard blijft van deze werkelijk wonderbaarlijke lichaamsbedekking. Het hoeft niet elke dag sexy en speciaal, maar grote witte bangmakers zijn weer het andere uiteinde.

Van de vrouwen met wie ik het bed deel verwacht ik dat ze zichzelf verzorgen en op zijn tijd ook af en toe extra mooi maken, net zoals ik dat doe.

Timing
Zoals met zo veel dingen gaat ook het om de juiste timing. Je lingerie is erg mooi, absoluut, maar in the heat of the moment is dit is niet het geschikte moment om de kanten stiksels van je bh te gaan valoriseren. Neil Armstrong en Buzz Aldrin waren, momenten voor de lancering van de Apollo 11, echt niet de knopjes op het dashboard van hun ruimteraket aan het te bewonderen. Nee, ze waren druk bezig met de voorbereidingen en de laatste checks zodat lancering soepel zou verlopen.

Honger en chocola
Misschien is dit niet de juiste metafoor voor dit medium. Als je dorst hebt, maakt het je dan uit of er een limoentje op de rand van je glas zit? Nee, toch? Of als je ’s ochtends je cereals in een kommetje gooit, kijk je dan eerst naar het perfect witte gebit van de breed lachende en zorgwekkend dunne vrouw op de zorgvuldig ontworpen verpakking? Nee. Want je hebt honger. Zo werkt het nou eenmaal. Sexy lingerie is als de mooie verpakking van een reep chocola die je toch al van plan was te gaan eten.

Tip
Dus, hier een gratis tiptop van een man: als je wilt dat we je ondergoed langer aan laten en daarmee de lancering van de volgende space shuttle even wilt uitstellen, probeer dan eens een grote witte omaonderbroek en een bh in de kleur vlees. Schrik dan vervolgens niet als je vent schreeuwend de kamer uitrent.

Ik ga aan de chocola. Tot volgende week.

CC foto: bahianoticias