Mega gekke uitspraak van Temptation-Zach zorgt voor grote ergernis bij kijkers

Zach bedpartners

Op deze doodnormale woensdag hebben we een leuk tijdverdrijf voor je. Ga naar Twitter, zoek op #TemptationIsland en check alle geïrriteerde berichten over Temptation-Zach. Breekt zo lekker de week!

De CEO van Fuckboy Airlines, een titel die hij op Instagram Stories gretig blijft promoten, haalt zich in de nieuwste aflevering van Temptation Island de woede van veel kijkers op de hals. Spijt van zijn avonturen met verleidster Romee heeft hij niet, evenmin van al zijn andere uitspraken en fratsen.

Lees ook: Genieten: foto’s van Temptation-Zach als propper op Mallorca

Sterker nog, Zach probeert hier een knap staaltje twisted psychology toe te passen. Hij vindt dat het namelijk allemaal de schuld is van Simone, zijn (inmiddels ex-?) vriendin. Want Zach is naar eigen zeggen al erg volwassen en serieus. Vooral de verwijtende uitspraak dat hij ‘wel respect heeft getoond naar zijn vriendin’ zorgt voor scheve gezichten. De poging tot twisted psychology van de mooi boiii valt gelukkig meer mensen op. Hij wordt onder meer ‘kneus’, ‘manipulatief mannetje’ en ‘niet goed snik’ genoemd.

Is Zach echt zo naïef of speelt hij net zoals ‘Bad Boy Brody’ een typetje, zoals laatstgenoemde dat deed in Ex on the beach: Double Dutch?

Lees ook: Temptation-Zach huilt tranen met tuiten in bizarre video

Een greep uit de gezellige reacties:

VIVA's Lise gelooft in een poederroze planeet ergens hier ver, ver vandaan, waar Justin Bieber en Idris Elba samen president zijn en het altijd glitter giet. Zolang die planeet nog niet gevonden is, houdt Lise zich bezig met millennial perikelen en entertainment. Véél entertainment. Wil je me volgen op insta? @lisejasmijn, dan kan ik ook zien wie jij bent.