Jaaa: de opnames van het tweede seizoen ‘Undercover’ zijn al begonnen

Heb je de Nederlandse serie Undercover in één weekend al uitgekeken? Snappen we. Je hoeft gelukkig niet lang te wachten op een vervolg, want de opnames voor het tweede seizoen zijn al begonnen.

Hoewel er ook kritiek is op de serie – het zou onverstaanbaar zijn volgens sommige kijkers, wij zeggen, zet de ondertiteling aan – is iedereen vooral razend enthousiast. En een tweede seizoen? Dat moest er zeker komen. Sterker nog, de acteurs laten weten zelfs alweer op de set te staan.

Vervolg

Waar gaat de serie over? Ferry Bouwman is een van de grootste XTC-producenten ter wereld. Maar twee undercoveragenten proberen hier een stokje voor te steken, door te infiltreren in het leven van zijn vrouw, Danielle. Tom Waes (Bob/Peter in de serie) deelt dan ook vrolijk een kiekje waarop te zien is dat ze al druk bezig zijn met de opnames. Wanneer we weer kunnen genieten van het vervolg is nog niet helemaal duidelijk, maar naar alle verwachting is het filmen eind september afgelopen volgens Netflix. Waarschijnlijk staat het tweede seizoen dan in 2020 op de streamingdienst. Nog even wachten dus!

Bron: Cosmopolitan | Beeld: Still, Instagram
Lisa woont in Limburg, maar is stiekem een echte Brabantse. Ze houdt van gekke trends en haar guilty pleasure is foute, Nederlandstalige muziek. Ze is misschien dan wel 27, maar van binnen meer een echte oma. Voor VIVA schrijft ze over het laatste nieuws op het gebied van entertainment, series, reizen, seks, films en boeken. Volgen? Dat kan via @lisahoogmoet op Instagram!