Vakantie in eigen huis: zo creëer je ook thuis dat hotelgevoel

thuis hotelgevoel

Op vakantie of een weekendje weg gaat er de komende periode niet inzitten. Begint het gevoel van sleur op de loer te liggen? Creëer dan eens gewoon thuis dat hotelgevoel. Ben je er toch nog even ‘uit’.

Lees ook:
Creatief met huisarrest: een handige lijst met activiteiten voor deze periode van thuis zijn

In een hotel ga je lekker ontbijten in het bijbehorende restaurant of bestel je roomservice. Dat laatste kun je natuurlijk heel makkelijk naar je eigen slaapkamer halen door ontbijt op bed te (laten) serveren. We noemen heerlijke croissantjes, versgeperste jus d’orange, aardbeien… Loopt het water je al in de mond? Leg alles op een mooi plateau en genieten maar.

Thuis hotelgevoel

Prinses op de erwt

In een hotel in bed ploffen is nu net zo lekker omdat het beddengoed heerlijk zacht en fris is. Ook dat kun je natuurlijk gewoon thuis toepassen. Bestel een nieuwe set, wat heerlijke geurspray en you’re good to go. Het toevoegen van een hoop kussentjes wil ook nog weleens helpen (al gooi je die waarschijnlijk na één minuut al op de grond, maar ach).

Muziekje aan

Om een goede vibe te creëren, is muziek heel belangrijk. Op Spotify zijn genoeg afspeellijsten te vinden die jouw huis chill laten aanvoelen. Als je dat wilt natuurlijk: bij behoefte aan een partijtje zomer in huis kan latin muziek natuurlijk niet ontbreken. Turn the music up!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de VIVA-nieuwsbrief

Bron: Fem Fem | Beeld: iStock
Lisa woont in Limburg, maar is stiekem een echte Brabantse. Ze houdt van gekke trends en haar guilty pleasure is foute, Nederlandstalige muziek. Ze is misschien dan wel 27, maar van binnen meer een echte oma. Voor VIVA schrijft ze over het laatste nieuws op het gebied van entertainment, series, reizen, seks, films en boeken. Volgen? Dat kan via @lisahoogmoet op Instagram!