Valentijn-vibes in de supermarkt: roze Jumbo-mandjes helpen singles aan nieuwe liefde

jumbo valentijnsdag

Een nieuwe liefde kun je werkelijk overal tegen het lijf lopen, dus waarom niet in de supermarkt? Nu Valentijnsdag voor de deur staat, helpt supermarktketen Jumbo singles met hun zoektocht naar de ware. In een filiaal in Woerden kunnen klanten bij de ingang vanaf vandaag niet alleen de bekende gele, maar ook roze boodschappenmandjes pakken. Zo kunnen singles hun vrijgezelle status weergeven.

By popular demand
Het is niet de eerste keer dat actie gehouden wordt in de Utrechtse Jumbo. “Vorig jaar hebben we deze mandjes ook al gebruikt. De actie was zo succesvol, dat we dit jaar nieuwe mandjes moesten bestellen. Uiteraard is het een actie met een knipoog, maar mensen gingen vorig jaar wel anders door de winkel lopen als ze een roze mandje vast hadden”, vertelt bedrijfsleider Jurgen Langerak aan het Brabants Dagblad.

Toch niet zo single
Volgens medewerker Joost gebeurde het ook dat mensen geen idee hadden van de betekenis van de roze mandjes en nietsvermoedend als ‘single’ door de winkel struinden. Dat leverde volgens hem gelukkig alleen maar lachende reacties op.

Beeld ANP