Kijkers niet eens met valsspelen kandidaat ‘Expeditie Robinson’

valsspelen Expeditie Robinson

De Fien-Familie wordt steeds kleiner, de kandidaten listiger, maar het programma daardoor misschien wel saaier. Erg spannend was afgelopen aflevering van Expeditie Robinson niet, maar tóch werd één kandidaat betrapt op valsspelen. 

Let op: spoilers!

Awkwasi voelt zich vooral heel erg alleen. Het muziekje van ‘I’m so lonely‘ dat eerder bij Rijk werd gemonteerd op Duivelseiland, had hier ook prima gepast. In ieder geval weet de woordenkunstenaar maar al te goed dat ze hem naar huis willen hebben, maar zelfs dán kan Shary-An het niet laten om een listige actie uit te voeren.

Lees ook: Kijkers vinden déze uitspraak in ‘Expeditie Robinson’ hypocriet

Valsspelen Expeditie Robinson

En daar zijn fans van het programma ab-so-luut niet over te spreken. Want valsspelen, dat is natuurlijk niet netjes. Toch wil ze samen met Eva Koreman even checken hoeveel stemmen Akwasi nog heeft. Uiteindelijk niet nodig, want de beste man vertelt later in het programma gewoon eerlijk hoeveel hij er over heeft.

Proef

Nou goed, stemmen zijn geteld, bondjes verzameld: op naar de proef. Het is een echte Robinson-klassieker, want verschillende oude bekenden maken opnieuw hun entree. Hier hadden jullie op kunnen oefenen jongens. Mariana besluit alle regels lekker aan haar laars te lappen, maar wordt daar keer op keer voor afgestraft door Nicolette. ‘Niet bijten op het touw Mariana’, kan nu al in de boeken.

Halve finale

Ondertussen op Finalisteneiland lijken Hugo en Eva op een romantische honeymoon. Ah, komt Shary-an weer de pret verstoren. Ook zij moeten strijden om hun plekje in de halve finale, waarbij de zangeres wéér een strategische plek kiest zodat ze kan valsspelen, euh, afkijken. Hugo wint, zoent het logo – you okay? – en Shary-An mag terug naar de Eilandraad. Daar is de uitslag niet heel verrassend: Akwasi moet het spel verlaten. Hopelijk volgende week een wat spannendere halve finale!

Op de hoogte blijven van de leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de VIVA-nieuwsbrief.

Beeld: Still
Lisa woont in Limburg, maar is stiekem een echte Brabantse. Ze houdt van gekke trends en haar guilty pleasure is foute, Nederlandstalige muziek. Ze is misschien dan wel 27, maar van binnen meer een echte oma. Voor VIVA schrijft ze over het laatste nieuws op het gebied van entertainment, series, reizen, seks, films en boeken. Volgen? Dat kan via @lisahoogmoet op Instagram!