Van deze zomertrends hoeven we nog geen afscheid te nemen

zomertrends

De winkels hangen alweer helemaal vol met de nieuwste najaarsmode. Hoewel we eigenlijk nog helemaal geen afscheid willen nemen van de zomer, is dit wel een goed excuus om de garderobe langzamerhand up te graden.

Gelukkig is het tussenseizoen het ultieme moment om te gaan experimenteren met de zomer- en de nieuwste najaarstrends. En dit jaar mogen we van geluk spreken want er zijn een heleboel mega toffe trends waar we nog lang geen afscheid van hoeven te nemen. Dus heb je geen budget voor een volledige closet clean-out? Maak je vooral geen zorgen, want de volgende trends kun je met een gerust hart de hele herfst en winter door blijven dragen.

Choke it up

untitled-5

De choker was deze zomer één van de hotste sieraden- en festivaltrends en hoewel we hier aan het begin nog een beetje aan moesten wennen, lijkt nu iedereen volledig overtuigd. Dat de choker here to stay is, verbaasd dan ook niet zo veel. Het item is super makkelijk te combineren met andere sieraden en maakt daarnaast elke outfit compleet. Dit najaar gaan we wel nog een stapje verder met de statement choker. Onder andere Lanvin, Balmain en Dries van Noten gingen ons al voor.

Met de schouders bloot

untitled-6

Blote schouders in het najaar? Yes, dat kan! We spotten de off shoulder trend onder andere op de catwalks bij Rebecca Minkoff, Brock Collection en Hellessy. En dat betekent dat we dit najaar nog lang geen afscheid hoeven te nemen van onze favoriete off shoulder tops of jurken. Hallelujah!

50 shades of grey

untitled-8

Yes! Ook de komende seizoenen mogen we ons weer helemaal hullen in het grijs, want de all grey look gaat ook mee naar het najaar. Van muisgrijs tot zilvergrijs; we sluiten dit jaar letterlijk af met 50 shades of grey. Dus heb je geen idee wat je aan moet trekken? Met grijs zit je volgens Jason Wu, Creatures of Comfort en Sophie Theallet deze fall/winter altijd goed.

Meer trends zien die dit najaar nog heel goed kunnen? Lees het hele artikel op StyleToday.nl.

Hoe je die trends draagt? Blogger Yara Michels laat het zien in deze video.