Van Ding-a-dong tot Shine: ‘Beste Zangers’ komt met songfestival-editie

beste zangers songfestival

Songfestivalfans kunnen hun lol niet op, want de televisiewereld staat in mei volledig in het teken van het Eurovisiesongfestival. Niet alleen zitten er twee halve finales en een finale (go Duncan!) aan te komen; ook de serie Beste Zangers wordt in een songfestivaljasje gestoken.

Beste Zangers staat op 11 mei eenmalig in het teken van het Eurovisiesongfestival. Dat bevestigt AVTROTROS naar aanleiding van foto’s op social media. De aflevering wordt uitgezonden op NPO1.

Geen eigen inzending

In de aflevering zingen oud-deelnemers van het Songfestival en Beste Zangers hun favoriete nummers van het liedjesspektakel. Onder anderen Edsilia Rombley, Trijntje Oosterhuis, O’G3NE en Gerard Joling doen mee aan de special die wordt gepresenteerd door Jan Smit. Volgens AVROTROS zingt niemand zijn of haar eigen inzending.

Op de hoogte blijven van de leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de VIVA-nieuwsbrief.

Bron: ANP
Jessica heeft een zwak voor (salsa)dansen, gekke taalfeitjes en de Spaanse cultuur. Voor VIVA schrijft ze over human interest, entertainment, reizen, liefde, seks, eten en al het andere wat haar bezighoudt.