Van horror tot hoopvol: dit is het nieuwe aanbod van Netflix van deze week

Nieuw op Netflix

Zowel in het tuincentrum als op Netflix kun je er niet meer omheen: Kerstmis is in aantocht. Wat nou als je niet van de kerstsferen houdt? Dan is er nog altijd het overige aanbod van Netflix, dat we zoals iedere week op een rijtje hebben gezet. We noemen The Haunting of Bly Manor, een horrorfilm, maar ook Deaf U, een realityserie over slechthorenden. 

Series

The Haunting of Bly Manor

Bly Manor is het vervolg op Netflix-horrorhit The Haunting of Hill House. Toch is bijna alles anders. Het verhaal focust zich nu op een nieuw vervloekt spookhuis, bevolkt door nieuwe personages die dan wel weer gedeeltelijk door de Hill House-cast worden gespeeld. Snap je ‘m?

To the Lake

Het Russische To The Lake is een post apocalyptische thriller-serie die zich afspeelt in Moskou, waar een virus hevig om zich heen slaat. Eh… nee, de timing is niet optimaal. Anyway: het virus zorgt ervoor dat je in een zombie verandert en we volgen onder meer een gezin dat zich te midden van al deze chaos staande probeert te houden. Kun je geen genoeg krijgen van films waarin men strijdt tegen een pandemie? Check dan dit lijstje met vijf virusfilms.

Glow Up: Britain’s Next Make-Up Star

Tien up-and-coming visagisten gaan de strijd met elkaar aan in de BBC-realitycompetitie Glow Up. Onder leiding van presentatrice Stacey Dooley moeten de kandidaten uiteenlopende make-up-challenges volbrengen.

Fast & Furious Spy Racers (seizoen 2)

Er staan ook weer nieuwe afleveringen klaar van de Fast & Furious-animatieserie ‘Spionnenracers Rio’. Hierin volgen we de tienerchauffeur Tony Toretto, het neefje van Fast-legende Dom, en zijn vrienden, die door de overheid worden ingezet als undercoverspionnen.

Deaf U

In de realityserie Deaf U volgen we een hechte groep slechthorende en doven studenten. Relatie-therapie, verliefdheid, insta-life, het leven op een university; het komt allemaal voorbij.

deaf u

Films

Hubie Halloween

Een nieuwe Adam Sandler-film? Reken maar op heel veel poep- en piesgrappen. Hubie Halloween is wat dat betreft weer vintage-Sandler. “Hij trekt een gekke bek, doet een raar stemmetje, maakt de flauwste poep- en piesgrappen en al zijn vrienden hebben een rolletje”, aldus de review op Superguide.nl. In deze film speelt hij een dorpsgek die probeert het volledig uit de klauwen gelopen Halloween te redden.

Bad Boys for Life


De Belgische topregisseurs Adil El Arbi en Billal Fallah bliezen de Bad Boys-franchise nieuw leven in! Bad Boys for Life, met uiteraard Will Smith en Martin Lawrence als agenten Mike Lowrey en Marcus Burnett, was een enorme hit. Marcus wil eigenlijk vooral genieten van een pensioen, maar wordt noodgedwongen weer in ‘the game’ gesleurd wanneer de mysterieuze huurmoordenaar Armando Armas ’t op Mike heeft gemunt.

Fifty Shades Darker

Zweepjes in de aanslag! In deze film uit 2017 – het tweede deel uit de erotische Fifty Shades-filmreeks – wil Anastasia Steele (Dakota Johnson) een nieuwe start maken, maar dat laat Christian Grey (Jamie Dornan) niet zomaar gebeuren. Hij probeert haar over te halen om hun relatie een nieuwe kans te geven. Terwijl het koppel werkt aan het terugkrijgen van elkaars vertrouwen, duiken er duistere figuren uit Christians verleden op, die vastbesloten zijn om zijn leven te ruïneren.

fifty shades darker

The Forty-Year-Old Version

De worstelende toneelschrijfster Radha (Radha Blank, die de film ook schreef en regisseerde) is haar hoogtijdagen ver voorbij. Na verschillende tegenslagen gooit ze het even over een hele andere boeg: ze duikt de hip-hop in! Als rapper vindt ze wél inspiratie en voldoening en kan ze eindelijk écht haar ei kwijt.

Documentaires

David Attenborough: A Life on Our Planet

Nummer één in Nederland momenteel en trending wereldwijd. In David Attenborough: A Life on Our Planet komt de legendarische Britse bioloog met ‘een hoopvolle boodschap voor de toekomstige generatie’. Hij neemt ons mee in zijn eigen, zeer rijke geschiedenis en vertelt wat we nu kunnen doen om klimaatverandering en verwoesting van natuur tegen te gaan. Prachtige beelden en een vertrouwde stem!

Stiekem tóch zin in kerstsferen? Bekijk dan hier alle 18 nieuwe kerstfilms en -series op Netflix.

Bron: Superguide.nl
VIVA's Lise gelooft in een poederroze planeet ergens hier ver, ver vandaan, waar Justin Bieber en Idris Elba samen president zijn en het altijd glitter giet. Zolang die planeet nog niet gevonden is, houdt Lise zich bezig met millennial perikelen en entertainment. Véél entertainment. Wil je me volgen op insta? @lisejasmijn, dan kan ik ook zien wie jij bent.