Van kaviaar met DiCaprio naar doperwten uit blik: ‘Ex-vriendin van Leonardo DiCaprio failliet’

Erin Heatherton

Leonardo DiCaprio staat naast zijn acteerkunsten vooral bekend om zijn voorkeur voor topmodellen. Ja, onze Leo gaat het liefst voor slank, knap en welvaart. Want hey, het totaalplaatje moet natuurlijk wel kloppen. Daarom komt dit nieuws over zijn ex Erin Heatherton enigszins als een verrassing: het topmodel heeft faillissement aangevraagd.

Het Amerikaanse model heeft een schuld van een half miljoen dollar, meldt The Blast op basis van juridische documenten.

Geen chique krediet

De 30-jarige blondine heeft een creditcardschuld, loopt achter met het terugbetalen van een doorlopend krediet, moet een voormalig zakenpartner nog geld terugbetalen en heeft een belastingschuld.

De reden? Erin, ooit een angel van Victoria’s Secret, zou maar weinig klussen hebben gehad en gemiddeld iets meer dan duizend dollar per maand binnenkrijgen. Tweehonderd dollar daarvan komt van familie. Dit jaar heeft Erin pas 2820 dollar verdiend en ze heeft op dit moment 919 dollar op haar bankrekening staan, terwijl haar vaste lasten duizend dollar bedragen.

Wellicht dat Erin haar ex Leonardo lief aan kan kijken. De twee gingen in 2012 na een relatie van iets meer dan een jaar als vrienden uit elkaar. De acteur heeft een geschat vermogen van 245 miljoen dollar.

Bron: ANP, beeld: ANP, Getty Images
VIVA's Lise gelooft in een poederroze planeet ergens hier ver, ver vandaan, waar Justin Bieber en Idris Elba samen president zijn en het altijd glitter giet. Zolang die planeet nog niet gevonden is, houdt Lise zich bezig met millennial perikelen en entertainment. Véél entertainment. Wil je me volgen op insta? @lisejasmijn, dan kan ik ook zien wie jij bent.