Halleluja: dit fantastische dekbed maakt zichzelf op

dekbed

Spaar je het liefst alle seconden die je ’s ochtends extra kunt pakken? Dan hebben we goed nieuws voor je. Met dit dekbed hoef je nooit meer je bed op te maken. Nooit. Meer. Moet je wel even diep voor in de buidel tasten. Maar hey, je moet iets over hebben voor die paar minuten extra slaap.

36 keer snoozen, toch net iets te laat je bed uit, bedenken wat je in gódsnaam aan gaat trekken, naar buiten kijken wat voor weer (koud!) het is, weer terug voor je kledingkast, douchen, aankleden, de verkeerde kleur panty omwisselen voor de juiste, ontbijten, tanden poetsen, je haar fatsoeneren. Voor een bed opmaken heeft toch geen mens meer tijd?

Hub hub, barbatruc

Dat hoeft dus ook niet meer. Voor een luttele 369 dollar (hallo!) schaf je een Smartduvet aan. Das een extra laag die je vast maakt aan je dekbed. En als je dan ’s ochtends je bed uitstapt, trekt het dekbed zichzelf weer recht. Dat doet ie door lucht te blazen in die extra laag. Met een app kun je instellen hoe laat het bed opgemaakt moet worden. Onduidelijk? Zie onderstaand filmpje voor een demonstratie. Kritische noot is wel dat de man in het filmpje wel heel netjes ‘geslapen’ heeft. We zijn benieuwd of het dekbed zich ook zo goed rechttrekt na een nachtje aerobics in je slaap.

Bron Bright | Beeld Shutterstock

Wil je niets meer missen van VIVA? Neem een abonnement. Klik hier voor onze speciale aanbiedingen.

 

Marjolein woont in de stad (Amsterdam) maar hunkert naar de natuur. En als ze een tijdje door de duinen heeft gestruind, verlangt ze weer naar de stad met z'n knallende energie. Ze vindt de menselijke psyche rete-interessant en schrijft daarom graag op Viva over waarom we de dingen doen die we doen, waar we naar verlangen en hoe die grijze massa van ons werkt. Want eigenlijk zijn we maar gekke (en daarom interessante!) wezens.