Hier kun je ons volgen: de uitreiking van de VIVA400-awards

Viva400 awards

De avond der avonden is aangebroken. In Hotel Arena worden vanavond namelijk voor de 12e keer de felbegeerde VIVA400-awards uitgereikt. En jij kunt live vanonder je bankdekentje alles volgen. Waar? Dat vertellen we je!

Je kon er afgelopen maanden niet om heen. We vroegen jullie namelijk de 400 meest inspirerende vrouwen van 2019 op te geven voor de VIVA400. Uit deze lijst konden jullie vervolgens stemmen en jullie stem is gehoord én geteld! En dus kunnen we vanavond weer die felbegeerde prijzen uitdelen aan deze topvrouwen.

De prijzen worden dit jaar verdeeld in zes categorieën:

  • Creatieven
  • Zakenwonders
  • Zorgdragers
  • Wereldverbeteraars
  • Krachtpatsers
  • Techtalenten

Daarnaast wordt er vanavond ook een publieksprijs uitgereikt aan de genomineerde die de meeste stemmen heeft gekregen. Ook gaat er een award naar het aanstormend talent van afgelopen jaar: de VIVA Visionista.

Dit gaat vanavond allemaal gebeuren vanaf 18.30 uur. Zet die tijd maar als reminder in je telefoon. We trappen namelijk af in Hotel Arena en het belooft een waanzinnig mooie avond te worden.

Grijp die bak popcorn, gooi je voetjes met sloffen omhoog en volg ons op onderstaande kanalen.

Instagram

Check onze Insta-feed en Instagram Stories voor de laatste updates.

Twitter

Houd Twitter in de gaten voor de hoogtepunten tijdens de uitreiking.

Wij hebben er zin in!

Meer VIVA400? Volg onze Facebookpagina en de hashtag #VIVA400. VIVA400 is mede mogelijk gemaakt door hoofdsponsor Renault.