Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Geen resultaten gevonden Misschien heb je de verkeerde zoekterm gebruikt.

Zoekfilters:

Vandaag onthuld: drie nieuwe deelnemers van Wie is de Mol? 2020

Wie is de Mol? 2020

Naarmate de dagen verstrijken, komen we steeds meer te weten over de deelnemers van het nieuwe seizoen Wie is de Mol?. Inmiddels is bijna iedereen bekend, dus we maken even de balans op: wie hebben we tot nu toe?

Aan de lopende band worden er in tv-uitzendingen, radioshows en op websites nieuwe deelnemers bekendgemaakt. Vanmiddag was het de beurt aan Gijs Staverman om in zijn NPO Radio 2-uitzending een nieuwe WIDM-kandidaat te onthullen: profvoetballer Nathan Rutjes.

Nathan Rutjes had in een eerdere uitzending van Staverman glashard ontkend dat hij mee zou doen. ‘Geloof me, het heeft me echt pijn gedaan,’ zei Nathan toen. ‘Ik kon destijds niet anders dan ontkennen.’

Ook maakten Anita Witzier (via NU.nl) en zanger Rob Dekay (via de ochtendshow op Radio 2) vandaag bekend mee te doen aan het programma.

Alle kandidaten op een rij

Andere kandidaten zijn dinsdag al bekendgemaakt. Dat zijn modeontwerper Claes Iversen, presentatrice en kok Miljuschka Witzenhausen, cabaretier Johan Goossens, actrice Jaika Belfor en acteur en presentator Buddy Vedder.

Benieuwd naar de allerlaatste kandidaat? Die wordt vanavond in Ladies Night op Net5 bekengemaakt, zo laat presentatrice Merel Westrik weten op Instagram. Vermoedelijk gaat het om Leonie ter Braak.

China

De locatie van Wie is de Mol? is inmiddels ook bekend. Waar molloten aanvankelijk dachten dat dit Nieuw-Zeeland zou zijn, blijkt het spel toch in China gespeeld te worden.

Op de hoogte blijven van de leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de VIVA-nieuwsbrief.

 

Jessica heeft een zwak voor (salsa)dansen, gekke taalfeitjes en de Spaanse cultuur. Voor VIVA schrijft ze over human interest, entertainment, reizen, liefde, seks, eten en al het andere wat haar bezighoudt.