VEMK: Wesley Sneijder

Deze week in Viva’s Echte Mannen Keurmerk: Wesley Sneijder! Wat vindt de Viva-vrouw van Wesley?

Wat was dat keurmerk ook alweer?
Viva’s Echte Mannen Keurmerk bepaalt of de man een Echte Viva Man is. Een Echte Viva Man is: Benaderbaar, sterk, betrouwbaar, zacht op de juiste momenten, aantrekkelijk, een tikkeltje jongensachtig, heeft zelfspot en humor. Zou het Wesley Sneijder lukken om te voldoen aan al deze strenge eisen?

Wie?
Wesley Sneijder (27) geldt als één van de begaafdste voetballers van Europa. Zo voetbalt hij bij Internazionale en het Nederlands elftal. Hij heeft een relatie met Nederlands presentatrice en actrice Yolanthe Cabau van Kasbergen.

Plussen
+  Wesley is een betrouwbaar type, iedereen mag immers weten dat hij alles over heeft voor zijn voetbalvrouw Yolanthe. Hij heeft zelfs recent een tatoeage van het gezicht van zijn liefje op zijn buik laten zetten. Als je beweert dat het Jomanda is, geloven we het ook, maar dat terzijde.
+ Wesley is sinds vorig jaar ambassadeur van Stop Kindermisbruik; sterk en daadkrachtig komt hij op voor kinderen in de prostitutie.
+ Hij heeft absoluut humor en zelfspot. Aangezien Wesley een ondermaatse lengte van 1 meter 70 heeft, werd hij al snel geassocieerd met zijn Belgische naamgenoot: Kabouter Wesley. De voetballer zag daar de humor wel van in en speelt daarom mee in een Comedycentral campagne over de Kabouter-cartoon.

Minnen
– In de strijd tegen inhammen heeft de ijdele Wesley een haartransplantatie laten doen, sindsdien hoort hij bij de pruikenclub van Gerard Joling en Frans Bauer, dat is natuurlijk allesbehalve het boegbeeld van mannelijkheid.
– Zacht op de juiste momenten? Wesley lijkt wel een zachtgekookt ei! Zo betaalde hij zes miljoen euro voor de scheiding met Ramona, en nog eens 1,6 miljoen euro voor een nieuw huwelijk met Yolanthe. De een koopt er een enorme villa van, de ander een peperduur liefdesleven.
–  Het pak dat Wesley droeg tijdens de bruiloft heeft ruim tienduizend euro gekost. Wie heeft er nou tienduizend euro over voor een smurfblauw Komo-kostuum?

Eindoordeel
Wesley Sneijder heeft het keurmerk helaas niet kunnen bemachtigen. Slechts 11% vindt hem een echte man en dat betekent dat Wesley het absolute dieptepunt is in de geschiedenis van het Mannen Keurmerk. Jammer Wesley! Ben jij het totaal niet met het eindoordeel eens? Of heb je nog aanvullingen? Vertel het ons in een reactie!

Laat ons weten wie jij graag zou willen terugzien in Viva’s Echte Mannen Keurmerk!

©Foto: still uit filmpje